sistemi çalışır duruma getirmeden başlıkta yazarsın
foto falan paylaşırsan yardımcı oluruz, ters bir şey olmaması için
aslında benim de elimde bir MVS var, onu konsola çevirmeyi düşünüyordum ben de
ama senin model ile aynı değil
benim ki MV-1B olan model, küçük olduğu için konsol olmaya baya uygun

kartuşu dik mi takacaksın yoksa yatay mı?
dik olacaksa baya bir işi var elin yatkın değilse muhtemel çok zorlanabilirsin hatta yapamayabilirsin @yavuzg üstadın çalışmasını incelersen neler yaptığını görebilirsin
ben kartuşu dik yapmayacağım mesela, dik olunca benim kullanacağım yere giremiyor

o yüzden yatık kalacak, buda bana artı iş yükü getirmemiş olacak
diğer konu tüplü TV de mi yoksa LCD gibi bir cihaz ile mi kullanacaksın?
ben LCD ye bağlayacağım onun için yine @yavuzg üstadın geliştirdiği CRTSIM de eklemeyi düşünüyorum, LCD de scanline etkisi yaratmış olacak böylelikle
http://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=7697.0kozmetik de neler yapılacağı tamamen kişiye kalmış nasıl bir şeyler düşünüyorsan ona göre uğraş gerekecektir.
benim MV-1B baya küçük olduğu için ben güç kaynağını da içine gömmeyi düşünüyorum
@yavuzg üstad bu konuda ne yapmak lazım, 5V modlama detayını anlatabilirmisin
led tabelacıların kullandığı 5V luk amperi yüksek SMPS ler vardı boyutu da küçük onları kullanabilirmiyim, sen bir kabinde kullanmıştın yanlış hatırlamıyorsam
bir de @yavuzg hocam, benim board da kulaklık çıkışı yok TV nin ses girişini yakmamak için scart a sesi nasıl aktarmam doğru olur?
board üzerinde belli bir yer var mı sinyali alabileceğim yada sesi kartta sonuna kadar açıp araya direnç mi atayım jamma çıkışını scart a taşırken