|
cinar
|
 |
« : Mayıs 17, 2016, 20:47:40 ÖS » |
|
Herkese merhabalar yeniden! Tam bir veda olmasa da retro camiasına mola vermek istediğimi yazmak durumundayım. Geçen yıl yaptığım gibi, en azından sonbahara kadar bu dünyadan uzak kalacağım. Bir yandan üniversite sınavına da hazırlanmam şart, malum son senem lisede. Tüm hobi algımı müziğe yönlendirecekmişim gibi duruyor, en azından daha genel bi dalda elle tutulur ürün çıkarmak benim için çok daha iyi olacak. Arp Odyssey alıyorum koleksiyonumu boşaltarak, hem WaveStation'a da kardeş gelmiş olur. Kısacası forumdaki herkese teşekkür ederim bu güzel günler için. İyicene dalarsam retro dünyasına boğulurum herhalde. Sizi tanıdığım için çok mutluyum! Esen kalın!
|
|
|
|
|
|
C64C | SwinSid | IRQHack IIgs | ROM03 R1200 | Stok A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
|
|
|
|
Cimihendriks
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 17, 2016, 20:58:09 ÖS » |
|
Bol şans sana fitzgerald!
|
|
|
|
|
|
Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü? Ne kalacak senden, hiç düşündün mü? Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
|
|
|
|
Agony
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 17, 2016, 21:03:47 ÖS » |
|
Doğrusu ikili diyaloğum olmadı, ama forumdaki üslubuna ve konuşma tarzına bakınca hep şunu dedim "yok aga bu üniversiteye hazırlanan liseli bir genç olamaz" Efendi, ve olgun insan gibi konuşan nadir bir gençsin. (Bunu deyince kendimi ihtiyar gibi hissetim be  ) Dilerim hayatını gönlünce yaşar, ömür boyu mutlu ve sağlıklı olursun. Ara sıra gene uğramanı bekliyor olacağız. Özletme kendini. Sınavında şimdiden başarılar dilerim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
izmirmaster
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 17, 2016, 21:09:14 ÖS » |
|
Rabbim sana hayırlı bir hayat sürmeyi nasip etsin mola iyidir ama sen bıraksanda o seni bırakmıyor hayırlısı olsun Herkese merhabalar yeniden! Tam bir veda olmasa da retro camiasına mola vermek istediğimi yazmak durumundayım. Geçen yıl yaptığım gibi, en azından sonbahara kadar bu dünyadan uzak kalacağım. Bir yandan üniversite sınavına da hazırlanmam şart, malum son senem lisede. Tüm hobi algımı müziğe yönlendirecekmişim gibi duruyor, en azından daha genel bi dalda elle tutulur ürün çıkarmak benim için çok daha iyi olacak. Arp Odyssey alıyorum koleksiyonumu boşaltarak, hem WaveStation'a da kardeş gelmiş olur. Kısacası forumdaki herkese teşekkür ederim bu güzel günler için. İyicene dalarsam retro dünyasına boğulurum herhalde. Sizi tanıdığım için çok mutluyum! Esen kalın!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cinar
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 17, 2016, 21:37:43 ÖS » |
|
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar! Bunları duyarak inanın çok onore oldum. Hep burada kalacağım aslında, ama projelerden ve alım satımdan uzak olacağım gibi.
|
|
|
|
|
|
C64C | SwinSid | IRQHack IIgs | ROM03 R1200 | Stok A4000 RevB | CS mkII 060rev1@60Mhz | 128+64Mb FastRAM | BestWB-OS321 | ClassicWB-OS39
|
|
|
|
prospektüs
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 17, 2016, 21:39:42 ÖS » |
|
Başarılar dilerim  Umarım istediğin bölümü kazanırsın. Benimde üniversiteyi kazanalı bir sene oldu. Tek diyebileceğim şey stres yapma. Sınav senesinin bana kazandırdığı tek şey saç dökülmesi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jazz45
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2016, 21:43:08 ÖS » |
|
Allah yolunu açık etsin inşallah kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cimihendriks
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 17, 2016, 21:43:30 ÖS » |
|
Başarılar dilerim  Umarım istediğin bölümü kazanırsın. Benimde üniversiteyi kazanalı bir sene oldu. Tek diyebileceğim şey stres yapma. Sınav senesinin bana kazandırdığı tek şey saç dökülmesi  Sınav senesindeyim. Saçlar yerinde korkmalı mıyım 
|
|
|
|
|
|
Alacağın bir kaç nefes, hiç düşündün mü? Ne kalacak senden, hiç düşündün mü? Bir cansız vücudun, o da çürür toprak olur gider.
|
|
|
|
prospektüs
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 17, 2016, 21:47:08 ÖS » |
|
Başarılar dilerim  Umarım istediğin bölümü kazanırsın. Benimde üniversiteyi kazanalı bir sene oldu. Tek diyebileceğim şey stres yapma. Sınav senesinin bana kazandırdığı tek şey saç dökülmesi  Sınav senesindeyim. Saçlar yerinde korkmalı mıyım  Şurada kaç gün kaldı. Bugüne kadar bir şey olmadıysa daha da olmaz herhalde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
WildLord
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2016, 22:12:16 ÖS » |
|
Önceliklerin, hayatını belirlediği bir dönemdesin, disiplinini sakın bozma. Başarılar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jester
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 17, 2016, 22:35:32 ÖS » |
|
İyi şanslar Fitzgerald...
|
|
|
|
|
|
"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
|
|
|
|
byeni
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 17, 2016, 22:50:37 ÖS » |
|
Daha önce de özelden yazdığım gibi yaşına göre olgun, saygılı bir kardeşimizsin. Hayatın dikenli yollarında istediklerine kavuşman dileğiyle. Ara sıra da olsa foruma uğramanı bekliyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
i_r_on
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 18, 2016, 02:41:03 ÖÖ » |
|
93 senesinde daha yeni tanıştığım ve çok sevdiğim c64'ümü ortadan kaldırmış ve üniversite sınavına asılmıştım. sınav sonrasında da tekrar ortaya çıkartıp tadını çıkartmıştım.
Bende oldukça fazla faydası oldu. Sende de eminim benzer eylemin faydası olur. Üniversite sınavında başarılar.
not: O zaman için c64 de retro sayılabilir zira amiga'ların bile son dönemiydi.
|
|
|
|
|
|
Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001> twitter | blog
|
|
|
|
|
|
cinar
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 22, 2016, 15:07:39 ÖS » |
|
Dayanamadım döndüm. Şaka bi yana dönmekten çok sadece yıllarca beni idare edebilecek bi Amiga arayışı için uğrayayım dedim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|