Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEbay'de kullanabileceğimiz veya ödeme alabileceğimiz PayPal alternatifleri neler
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Ebay'de kullanabileceğimiz veya ödeme alabileceğimiz PayPal alternatifleri neler  (Okunma Sayısı 136127 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilkerficicilar
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #90 : Haziran 15, 2016, 00:04:46 ÖÖ »

Yurt içinde yapabileceklerimizi yurt içinde yapalım yaklaşımıyla dün 3B yazıcıdan C64 kartuş kutusu siparişi vermiştim. Bu akşam elden aldım.

Kartuş kutusunun 3B .stl çizim dosyalarını thingiverse'den bulmuştum. 3B yazıcıdan özenle çıktı alan Kerem Bey'e de tamamen tesadüf eseri Letgo'dan denk geldim... Letgo'da commodore cartridge diye aratıldığında görülen mavi kartuş, işte benim kartuş kutusu

EasyFlash vb. kartı, kartuş kutusunun içine gayet güzel oturdu. KissCart yanlardan 1mm kadar fazla kaldı ki, bir eğelemeye bakar... Bunu GEOS kartuşu olarak planladığımdan henüz bir düğme deliği açmayı düşünmüyorum gerçi. Ayrıntılı fotoğrafları yarın gün ışığında çekeyim.

Kısaca, PayPal sorununun çevresinden dolanma denemeleri yeni olanaklar keşfetmeye yol açıyor sanki!

http://cbm.ficicilar.name.tr/ - Commodore Hacking
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #91 : Haziran 15, 2016, 01:28:26 ÖÖ »

Acaba bir şekilde yurt dışında bir hesapmı açsakda oradan paypal üzerinden en azından ödeme yapabilsek. Yurt dışında hesap açma konusunda bilgili olan varmı

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Vixtrola17
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #92 : Haziran 15, 2016, 03:12:37 ÖÖ »

Bakarsınız ecopayz gelir ebaye:)
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #93 : Haziran 15, 2016, 10:27:55 ÖÖ »

İyi şeyler olmuyor da değil. Paypal ile alışveriş yaptığım tedarikçilerimden biri en azından mesaj atmış, başka ödeme imkanları da sunmuş... E güzel. Keşke ebay de yapsa böyle bir hamle ama Paypal ebay kol kola değil mi...

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #94 : Haziran 15, 2016, 14:15:40 ÖS »

İlginç envato'dan bana henüz bir mesaj gelmedi Sana iltimas geçmişler İlker..

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #95 : Haziran 15, 2016, 14:59:29 ÖS »

Acaba bir şekilde yurt dışında bir hesapmı açsakda oradan paypal üzerinden en azından ödeme yapabilsek. Yurt dışında hesap açma konusunda bilgili olan varmı

Benim PayPal US hesabı. Default adres ise shopbyamex.com sitesinden aldığım US adresi. Bazen o adres üzerinden bazen de direk Turkiye adresime gönderi alabiliyorum. Tanımladığım kredi kartı ise Türkiye'den.

6 Hazirandan beri o hesabımdan alışveriş yapmadım gerçi ama kredi kartından bakıp da "haa sen Türkmüşsün" demedikleri taktirde bunu kullanabilirim diye düşünüyorum. Dediğim gibi 6 hazirandan sonra hiç denemedim.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #96 : Haziran 15, 2016, 21:30:02 ÖS »

Bu son bahsettiğim metodu az önce denedim. Çalışıyor.

Jester
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #97 : Haziran 15, 2016, 21:59:38 ÖS »

Bu son bahsettiğim metodu az önce denedim. Çalışıyor.

Zamanında amerikadaniste sitesini kullanmıştım bir kaç işlem için ama sonra aylık $9 gibi bir ücret aldıklarından dondurmuştum aboneliği. Bu shopbyamex'de aynı türden bir servise benziyor, acaba aylık ücretleri ne kadar ?

Birde PP üstünden ödemeyi yaparken VPN yada benzeri bir servis kullandın mı ? Hesap US, IP TR olunca problem çıkarıyor diye biliyorum PP.

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #98 : Haziran 15, 2016, 23:01:35 ÖS »

shopbyamex.com ve oneworldshop.net kullandım. aylık herhangi bir ücret talep edilmiyor.

VPN kullanmadım.

PayPal'de Akbank Access kartımı tanıttım.

Jester
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #99 : Haziran 16, 2016, 01:31:44 ÖÖ »

shopbyamex.com ve oneworldshop.net kullandım. aylık herhangi bir ücret talep edilmiyor.

VPN kullanmadım.

Üyelik için Amex istiyormuş, başvuru yaptım bakalım bu işe yaramazsa diğer yurtdışı alışverişlerde işe yarar artık. Bilgi için çok teşekkür

ggurumlu
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #100 : Haziran 16, 2016, 01:45:24 ÖÖ »

Arkadaşlar paypal'ın iptal edilmesi benide çok rahatsız etti herkes BİMER'e şikayetlerini iletirse belki bu durum çözülebilir
yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #101 : Haziran 16, 2016, 01:50:05 ÖÖ »

VPN kullanmadım.

Üyelik için Amex istiyormuş, başvuru yaptım bakalım bu işe yaramazsa diğer yurtdışı alışverişlerde işe yarar artık. Bilgi için çok teşekkür

Diğerini de kullanabilirsin (oneworldshop.net) onlar da Türk. Eskiden HSBC kredi kartları ile kampanyası vardı ama şimdi sanırım bir kısıtlama yok başvuru için...

knighTeen87
Deneyimli

SNK ve Dragon Quest Hastası

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #102 : Haziran 17, 2016, 18:47:05 ÖS »

Ben retro alışverişlerimin tamamına yakınını eBay'den yapıyordum 3 yıldır PayPal aracılığı ile. Paypal ülkemizden çekildiğinden beri de mahvolmuş durumdayım, dostlarla alışverişi saymazsak ülkemizdeki fiyatlarla arasında uçurum var çünkü.

8 Haziran olduğu gün eBay PayPal ile alışverişlerimi kabul etmemeye başladı. Zaten sayfanın üst kısmında eBay'in ülkemizi terk ettiği için ödemenin alınamayabileceği sabit duruyor. Kredi kartı ile ödeme seçeneğine girdiğimde de İşbankası'ndan Visa ve Master Card'larım olmasına rağmen ödemeleri kabul etmiyor ne yaparsan yapayım.

Sözün özü gerçekten çalışğtığına emin olduğunuz bir yöntem ile bana yardımcı olursanız ömür billah duacınız olurum valla

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #103 : Haziran 17, 2016, 21:39:47 ÖS »

Sözün özü gerçekten çalışğtığına emin olduğunuz bir yöntem ile bana yardımcı olursanız ömür billah duacınız olurum valla

PayPal US + US adres + Akbank Axess kart "gerçekten" çalışıyor işte...

Kredi kartını PayPal'e tanımlaman lazım.

Ayrıca PayPal'e üye olurken kullandığın adresin gönderi adresi olması gerekmiyor. Sadece geçerli bir kayıt adresi olması yeterli.

Skate
Uzman

A Sinner Scener

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #104 : Haziran 17, 2016, 22:15:30 ÖS »

Ben doğrudan shopbyamex.com kullanmaya başladım. Doğrudan derken oradan adres al, sonra onunla Paypal US al falan gibi değil. Doğrudan adamlara hizmet bedelini ödüyorum. Çok detaylı araştırmadım ama anladığım kadarıyla bir süre ürünleri alıp alıp biriktirip, sonra topluca ortak shipping ile göndertebiliyoruz öyle değil mi? Benim aldığım şeyler RAM falan, küçücük şeyler. Tahminimce tek bir $25 ile getirtebileceğim. Zaten e-Bay Türkiye'ye 10 küsür dolar shipping alıyor. İki ürünü bile birlikte getirtsem hemen hemen aynı fiyata gelecek. Yanlış mı düşünüyorum?

Kargo hariç %5 küsürlük bir kredi kartı komisyonu bindiriyorlar üzerine ki bu da iki ürün için bana $4 gibi bir şeye geldi.
Sayfa: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 16   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: