Evet millet kabin yapımında son kulvara girdim sayılır.
Yurtdışından hoparlör kapakları geldi. TR de bu kapakları bulamadım maalesef. Yavuz hocam da söyledi o da dışardan getirtmiş zamanında. Aliexpress sağolsun

Hoparlör kapaklarını montajladım fena olmadı. Sadece vidaları siyaha boyama işi kaldı

TV yi sabitlemek için ayrıca bir parça kesip öyle sabitledim. Geniş bir U şeklinde parça düşünün onun gibi bişi

Bauhaus sağolsun tanesi 4 TL den 4 adet teker de alındı. Yalnız teker alırken dikkat etmek lazım. Stopperi olan; yani kilitli ve üstten vidalanabilen teker almak lazım. Civatalı modeller sıkıntılı

Kilitlerimiz takıldı. Taktığım kilit standart bir ürün. Evde kullanılacağı için çok sağlam bişi takmadım. Ama ticari kullanılacaklar için daha sağlam kilit alınabilir.

Kontrol panelinin metal kısmı CNC de kesildi. Dikkat edilmesi gereken bazı hususlar var. Daha önceki astro city projemde delikleri tam 30m kestirmiştim. Fakat plexi artı metal bir araya gelince ufaktan da olsa kasma yapıyor. Bu sefer tüm delikleri 31mm olarak çizip kestirdim.

Menteşeler standart toptan 1.75 TL ye satılan SAMET marka menteşe. Bir esprisi yok yani. Takmak için menteşe deliği açmanız lazım tabi ki.

Arka kapağın kilitlenmesi için çıt çıt gibi açılıp kapanan sistemli bir malzeme kullandım. Bu da bir iki TL civarında bir şey. Ama çok sağlam. Kavradı mı açmak için iyice çekmek gerekiyor. bir adet erkek ve dişi parçadan oluşuyor.

şimdilik bu kadar. Daha bir dünya iş var ama zor kısımları bitirdim.
Yapılacaklar.
Üst Marque plexi olan parçanın arkadan film kaplanması
Hoparlörlerin montajı
Amfi alınması
Kabinin elektrik devresinin çekilmesi
Joystik ve buton takılması ve tesisatının çekilmesi.
Kontrol panelinde bulunan instruction space kısmına plexi glass kesilmesi
Bunlarda kabinin genelden bir kaç resmi.Oda çok dağınık kusura bakmayın