Ben bu forumu duzgun bir yer sanmistim ama , burasida facebook gibi “bir sey soylede sana cakiyim, rezil edeyim “ yeri gibi duruyor. Cidden ilk mesajimda sogudum, baska mesaj yazmam buraya herhalde
?
Kimse kimseye bir şey çakmıyor. Öncelikle, lütfen üslubunuza dikkat edin. Diğer arkadaşlarında dediği gibi burası
AİLE ortamıdır. 5 gün sonra yazdığınız mesajı düzenleyip, (alıntı yapıldıktan sonra eski mesajınız gene gözükür. Bkz. aşağıdaki alıntı) sonra gelip burada haklıymışsınız gibi sitem etmeniz, örnek verdiğiniz Facebook ortamlarında yapılan şeylere benziyor!
Gayet güzel bir proje başlığında, daha ilk mesajınızda ticarete yönelik mesaj atarsanız ciddi tepkiler alırsınız. Ki
@yavuzg buna rağmen gayet kibarca olayı izah etmiş. Emin olun bu başlığı okuyan bir çok forum sakini,
@yavuzg'den sonra yazı yazmaya bile tenezzül etmemiştir. Fakat günler sonra gelipte, haklıymışsınız gibi ortamı germeniz doğru değildir.
Forumdaki yaş ortalamasının yüksekliğine, eminim sizinde katkınız vardır. Yani, bir çoğumuz belli bir yaştayız ve çocukca tartışmalardan, sitemlerden mümkün mertebe uzak duruyoruz. Sizde bu şekilde olduktan sonra, başımızın üzerinde yeriniz var. Yoksa da siz bilirsiniz. "Sen kim oluyorsun?" diyebilirsiniz tabi. Ben forumda yetkili biri değilim, ama bu
AİLE'nin bir ferdiyim.
eger klavye yayına ,ihtiyacınız var ise tanesi 50 kuruştan elimde mevcut.
Hocam, bu yaylı klavye değil gördüğünüz gibi, körüklü klavye...
Ayrıca kırıcı olmak istemem ama sitedeki ilk mesajınızın böyle bir tamirat/bakım yazısının ortasına bir 50 kuruşluk mini bir "satış" ilanı şeklinde yazmış olmanız da pek hoş değil...
Biz burada birbirimize "yardım" etmeye çalışıyoruz. Varsa ihtiyacı olana satmak yerine "hediye" ederseniz daha makbule geçer
iyi forumlar...