Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetMediamarkt'ın Benimle Dalga Geçmesi
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Mediamarkt'ın Benimle Dalga Geçmesi  (Okunma Sayısı 18247 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
knighTeen87
Deneyimli

SNK ve Dragon Quest Hastası

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 22, 2018, 12:15:25 ÖS »

Bundan 4 sene önce önce bende çok anısı olduğu için Medimarkt'ın internet sitesi üzerinden DINO CRISIS 2'nin versiyonunu sipariş etmiştim. Keza PC'den pek oyun oynamam, genelde tercihim konsoldur. Maksat seriden sevdiğim bir oyun rafımda olsun. Fakat bir hafta heyecan dolu bekleyişin ardından onun yerine bana çocuk oyunu olan DINO'yu yolladılar, resmini aşağıda görebilirsiniz. Bilmeyenler olursa diye de ufak bir not, Dino Crisis 2 bir survival-horror oyunudur.

Adamlar bildiğin dalga geçmişler benimle. Ve bu internet siteleri üzerinden alışverişlerinde yaşadığım ilk problem de değil. Sosyal medya üzerinden rörledikten sonra para iadesi yaptılar tabi ama geriye hayal kırıklığı ve böyle bir hatıra kaldı tabi.

Mediamarkt'ın 1-5-10-20 kampanyası paylaşılınca tekrar aklıma geldi de paylaşayım dedim  Kahkaha

Oyunlarımın resimlerini paylaştığım tumblr adresim: http://knighteen87.tumblr.com

Oyun listem: http://www.rfgeneration.com/cgi-bin/collection.pl?&name=knighTeen87&fo
pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Mayıs 22, 2018, 12:38:02 ÖS »

Fazla bilgi göz çıkarmaz deyip "Crisis" eklemişler
Bu arada ben ilk oyunu çok beğenmiştim (Dino Crisis 1), sonuna kadar da oynayamamıştım. Çok fazla şifreli odaya girmek gerekiyordu sanırım (yanlış hatırlıyor olabilirim). Ben de oyunu bir süre not tutarak oynayıp maalesef sonra da bırakmıştım.

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mayıs 22, 2018, 12:41:05 ÖS »

bu konuda meşhur bu firma örnek psp oyunu ps2 oyunuymuş gibi sunuluyor 2 yıldır hala aynı

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_esen-every-extend-extra-playstation-2-9045969.html

izmirmaster
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Mayıs 22, 2018, 13:17:41 ÖS »

witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 22, 2018, 13:39:31 ÖS »

1 haftadır ben de Media Markt'ın ciddiyetten ve kurumsallıktan uzak aciz kalışı nedeniyle sözde firma yetkililerini yerin dibine sokuyorum. Normalde Media Markt'tan alışveriş falan yapmam ama bundan yaklaşık 1 hafta önce internet alışverişinde sepette %5 indirim kampanyası ile 5000 TL'lik bir ürünü, şirket adına satın almak istedim. Ama sorun şu ki sitedeki arabirimde vergi no ile ilgili bir kutucuk yok ve olmayan bu kutucuk nedeniyle işlem de yapılamıyor. Durumu şikayet etmeme rağmen hiç bir düzeltme ve çözüm yapılamadı.
cat5
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mayıs 22, 2018, 15:57:09 ÖS »

mediamarkt ile tek bir sorun yaşamadım ne mağaza ne internet alışverişlerinde. teknosa mı aman evlerden ırak. telefonda ne sorduğumu anlamayan (diksiyon problemim yok, tane tane konuşurum) mağazaya gittiğimde ilgilenmeyen çalışan kitlesine sahip müşterisini önemsemeyen bir firma

mediamarkt ise; teşhir ürününe ben istemesem bile 5 sene garanti veren (personel ile aranızdaki kaliteli muhabbete bağlı bir durum), telefonda bile imkansız bir durum olan indirim durumu sağladım üstelik kadın bunu yapıyor (işin sırrı kullandığınız kelimelerde ve kurduğunuz cümlelere bağlı) işin komik tarafı konuşma kaydını imha et dediğimde zaten öyle yapıcam demesi. iyi veya kötü siz karar verin
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mayıs 22, 2018, 16:36:48 ÖS »

mediamarkt ile tek bir sorun yaşamadım ne mağaza ne internet alışverişlerinde. teknosa mı aman evlerden ırak. telefonda ne sorduğumu anlamayan (diksiyon problemim yok, tane tane konuşurum) mağazaya gittiğimde ilgilenmeyen çalışan kitlesine sahip müşterisini önemsemeyen bir firma

mediamarkt ise; teşhir ürününe ben istemesem bile 5 sene garanti veren (personel ile aranızdaki kaliteli muhabbete bağlı bir durum), telefonda bile imkansız bir durum olan indirim durumu sağladım üstelik kadın bunu yapıyor (işin sırrı kullandığınız kelimelerde ve kurduğunuz cümlelere bağlı) işin komik tarafı konuşma kaydını imha et dediğimde zaten öyle yapıcam demesi. iyi veya kötü siz karar verin

Sorun da bu zaten, kurumsallık yok yaklaşımlarında. Bir yakınımın yaptırabildiği indirimi ben alamıyorum örneğin, ahbaplık vb seviyesinde bir yaklaşım söz konusu. Teknoloji satmaya çalışıyor ama hep bir gelişmemişlik hissiyatı var Media Markt şirketinde...
cat5
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Mayıs 22, 2018, 16:40:41 ÖS »

Sorun da bu zaten, kurumsallık yok yaklaşımlarında. Bir yakınımın yaptırabildiği indirimi ben alamıyorum örneğin, ahbaplık vb seviyesinde bir yaklaşım söz konusu. Teknoloji satmaya çalışıyor ama hep bir gelişmemişlik hissiyatı var Media Markt şirketinde...

yanlış anlamazsanız bir soru yönelticem. yakınınızın sizden extra artı bir özelliği mi varda o indirim alabilirken siz alamıyorsunuz ? kısacası konuşma tarzı bu gibi durumlarda ön plandadır. tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır misali. ikna kabiliyetide bu duruma eklenebilir. 1 saatten fazla dil döküp davadan vazgeçmesini sağladığım insanları bilirim. sabır çok önemli
cat5
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Mayıs 23, 2018, 04:58:25 ÖÖ »

cevap veremediğinize göre sıkıntı büyük. anlıyorum
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Mayıs 23, 2018, 07:58:45 ÖÖ »

Uyumuşum. Karakter ile ilgili bir durum ben satış müdürüne şu ürünü bir yakınım liste fiyatı üzerinden indirimli bir fiyata alabilmiş dediğimde karşımdaki 'satış müdürü' etiketli adam 'yok abi, imkansız, bizim mağazada böyle bir uygulama yok' diyorsa ben diyalogu sürdürmek istemiyorum, zaten zamanım da yok bu tarz konuşmalara, başka yerden alıyorum ürünü. Ama yakınım sürekli mağazaya giren çıkan biri ve şahsi ilişki kurmuş durumda. Kişiye özel fiyatlama da rahatsız edici bir durum.

Ayrıca sıkıntı neden büyük olsun ki?
cat5
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 23, 2018, 16:14:33 ÖS »

uyumuşum dediğinize inandığımı sanıyorsunuz büyük ihtimalle ama hayır. neyse fazla detaya girip tartışma yaratmak değil amacım. dediğim gibi anladım sizi. hayırlı günler
witchdoktor
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #11 : Mayıs 23, 2018, 16:24:28 ÖS »

uyumuşum dediğinize inandığımı sanıyorsunuz büyük ihtimalle ama hayır. neyse fazla detaya girip tartışma yaratmak değil amacım. dediğim gibi anladım sizi. hayırlı günler

Sizde de sıkıntı büyük (!) galiba, 8 saatten fazla bir süre bu cevabı yazmakta zorlandınız
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mayıs 23, 2018, 17:10:43 ÖS »

@Cat5

- Benim fikrime göre; @witchdoktor Mediamarkt'ı eleştirmek konusunda sonuna kadar haklı. En başından beri, ahbap çavuş tarzı yönetilmesinden duyduğu rahatsızlığı belirtiyor.
Mediamarkt'ın kurumsal bir şirket gibi davranmadığını söylüyor.
Bana göre de;
İndirim yapılacaksa, herkese yada belli bir topluğa (Örn. polis haftasında polislere vb.) indirim yapılmalı.
İndirim vb. işlemleri, kurum çalışanlarının insiyatifinde olmamalı. Ben mağaza çalışanıyla muhattap olmak zorunda kalmamalıyım.
Ha bu önemli bir sıkıntı mıdır? Bence değildir. @witchdoktor'un da dediği gibi. Gider başka yerden alırım.

Ayrıca Sorduğunuz bir soru için cevap yazılmadı diye, karşı tarafı beklemeden; niye cevap vermiyorsunuz, daha doğrusu, cevap veremiyorsunuz tarzı yaklaşımınız da garibime gitti.

Bir cafe vb. gibi  bir yerde karşılıklı konuşmuyoruz ki. Karşı tarafa hemen cevap verebilelim.
Bazen günlük hayattaki yoğunluk yüzünden foruma giremiyoruz. Girsek bile alelacele göz atıp çıkıyoruz.
Hatta foruma günlerce giremeyen arkadaşlar da oluyor.

Son olarak, sizin mağaza çalışanlarıyla aranızın iyi olmasından dolayı, Mediamarkt çok iyi bir kurumdur da diyemeyiz.
Hele ki, konuda olumsuz örnekler verilmişken.

cat5
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #13 : Mayıs 23, 2018, 17:21:02 ÖS »

Sizde de sıkıntı büyük (!) galiba, 8 saatten fazla bir süre bu cevabı yazmakta zorlandınız

Uyuyorum yalanı söyleyip forumda gezmediğim için yorum bile yapmam artık size.

Mesajımı yazdıktan sonra profilinizi iki kez kontrol ettim. En son gece saat 1 suları forumdaydınız.

Kibar bir uslupla yazdım yakınınıza indirim oluyorken sizde olmuyorsa insanlar ile ilişkilerinizi iyi tutun sizede indirim yapsınlar diye ama mesajım doknmuş olacakki hemen savunmaya geçtiniz. Olgunlaşmanızı tavsiye ederim.

Avukat adama söylediği yalana bak. Kaç tane davaya bakıyorum. Anlayabilene.

İyi günler.
cat5
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #14 : Mayıs 23, 2018, 17:22:27 ÖS »

@Cat5

- Benim fikrime göre; @witchdoktor Mediamarkt'ı eleştirmek konusunda sonuna kadar haklı. En başından beri, ahbap çavuş tarzı yönetilmesinden duyduğu rahatsızlığı belirtiyor.
Mediamarkt'ın kurumsal bir şirket gibi davranmadığını söylüyor.
Bana göre de;
İndirim yapılacaksa, herkese yada belli bir topluğa (Örn. polis haftasında polislere vb.) indirim yapılmalı.
İndirim vb. işlemleri, kurum çalışanlarının insiyatifinde olmamalı. Ben mağaza çalışanıyla muhattap olmak zorunda kalmamalıyım.
Ha bu önemli bir sıkıntı mıdır? Bence değildir. @witchdoktor'un da dediği gibi. Gider başka yerden alırım.

Ayrıca Sorduğunuz bir soru için cevap yazılmadı diye, karşı tarafı beklemeden; niye cevap vermiyorsunuz, daha doğrusu, cevap veremiyorsunuz tarzı yaklaşımınız da garibime gitti.

Bir cafe vb. gibi  bir yerde karşılıklı konuşmuyoruz ki. Karşı tarafa hemen cevap verebilelim.
Bazen günlük hayattaki yoğunluk yüzünden foruma giremiyoruz. Girsek bile alelacele göz atıp çıkıyoruz.
Hatta foruma günlerce giremeyen arkadaşlar da oluyor.

Son olarak, sizin mağaza çalışanlarıyla aranızın iyi olmasından dolayı, Mediamarkt çok iyi bir kurumdur da diyemeyiz.
Hele ki, konuda olumsuz örnekler verilmişken.

Gerekli açıklamayı önceki mesajımda dile getirdim. İnanıp inanmamak size kalmış. Kendimi kanıtlamak için ekran görüntüsü alacak değilim sanal ortamda. İyi günler
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: