@Cat5
- Benim fikrime göre; @witchdoktor Mediamarkt'ı eleştirmek konusunda sonuna kadar haklı. En başından beri, ahbap çavuş tarzı yönetilmesinden duyduğu rahatsızlığı belirtiyor.
Mediamarkt'ın kurumsal bir şirket gibi davranmadığını söylüyor.
Bana göre de;
İndirim yapılacaksa, herkese yada belli bir topluğa (Örn. polis haftasında polislere vb.) indirim yapılmalı.
İndirim vb. işlemleri, kurum çalışanlarının insiyatifinde olmamalı. Ben mağaza çalışanıyla muhattap olmak zorunda kalmamalıyım.
Ha bu önemli bir sıkıntı mıdır? Bence değildir. @witchdoktor'un da dediği gibi. Gider başka yerden alırım.

Ayrıca Sorduğunuz bir soru için cevap yazılmadı diye, karşı tarafı beklemeden; niye cevap vermiyorsunuz, daha doğrusu, cevap veremiyorsunuz tarzı yaklaşımınız da garibime gitti.
Bir cafe vb. gibi bir yerde karşılıklı konuşmuyoruz ki. Karşı tarafa hemen cevap verebilelim.
Bazen günlük hayattaki yoğunluk yüzünden foruma giremiyoruz. Girsek bile alelacele göz atıp çıkıyoruz.
Hatta foruma günlerce giremeyen arkadaşlar da oluyor.
Son olarak, sizin mağaza çalışanlarıyla aranızın iyi olmasından dolayı, Mediamarkt çok iyi bir kurumdur da diyemeyiz.
Hele ki, konuda olumsuz örnekler verilmişken.