Sayin Heroman siparis ettiginiz link 3 a derken 6 tuslu hazir jammali versyondan mi bahsediyorsunuz , biraz detay verebilir misiniz.bu arada kusura bakmayin biraz arcade terimlerine fazlasi ile uzak durumdayim.ayrica sunu sormak istiyorum ps1 oyunlari ilave edilebiliyor demissiniz.ps1 oyunlarinin icinde olupta arcade vari keyif veren oyunlar hangileridir acaba.misal arcade olarak en efsane oyunlardan biri olan rival school diye bir oyun vardi onu bu pandoras 6 ya ekleyebiliyor muyuz yada bu seganin efsane virtual soccer serilerini.cevaplariniz icin simdiden cok cok tesekkur ediyorum.iyi geceler
arda30 verdiğim linkteki PB6 jamma versiyonudur yani,28pin jamma kenarla bağlanabilen şekline deniyor hem crt tüplü arcade şaseler, hem lcd hemd hdmi vga'yı desteleyen görüntü kaynaklarına direk sorunsuzca bağlanabilirsin.çıkışlar mevcut..
Ps1 oyunlarına çok hakim değilim ama bildiğim oyunları var ortalama 200 civarı destek
Raiden DX
Raiden project
Bloody Roar
Thunderforce 5
Fatal fury Wild Ambition
Rampage through time
Gradius Gaiden
Salamander Deluxe pack 1&2
Nekketsu Oyaku
Harmful Park
Zero Divide
Soul Edge
Rival Schools
Xmen Mutant Academy
Burning Road
Tempest X3
Raycrisis
Gunners Heaven
Hydro Thunder
Starblade Alpha
Strider 2
Batman Forever
One
Battle Arena Toshinden 1 2 3
burdaki çogu oyunu çaliştırdığı söyleniyor ben bazılarını oynadım..
bunun haricinde;
Mortal kombat 1 (arcade versiyon)
MK 2
mk 3 trılojı
MK 4
mk serileri 1 hariç ps versiyonları genellikle aynı hiç fark yok sadece seslerde değişiklik var...
tekken serileri 3 kadar var..
virtual soccer bi denemek lazım.

bunun harıcınde eğer ilgi ve alakanız varsa
Final Burn Alpha 0.2.97.36 ROM Set
MAME 0.106 ROM ve bazı Mame 139 set romları çalişmakta ama tabiki her oyunu çaliştırma garantisi vermiyorlar...
satın alırsanız hali hazırda gelen PB6nın içindeki sd karta atarak oyun eklıyorsunuz..
Yardimlariniz icin tesekur ederim.Bu arada ozel mesaj yollayamiyorum.Bunun sebebi nedir acaba ?