Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Pandora's box 6 HD 1300 Oyun (Tekken-MortalKombat-SF EX) İlk Bakış
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Pandora's box 6 HD 1300 Oyun (Tekken-MortalKombat-SF EX) İlk Bakış  (Okunma Sayısı 40563 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arda30
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 26, 2019, 17:30:38 ÖS »

Hayirli olsun gule gule kullanin, ben de pb4 ve pb5s kullaniyorum ,pb 6 ya tekken ,stf ex ve mk serilerinin eklenmesi cok cok iyi olmus.Rica etsek pb6 yi satin aldiginiz linki paylasabilirmisiniz , daha once aliexpress ten pb ile ilgili  bir kac kotu tecrubem olmustu.Malum kaliteli ve calisir cihaz satan kullanici bulmak biraz şans işi
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Ocak 26, 2019, 17:49:34 ÖS »

Doğrudan üreticisi olan seller;
https://pandorasbox.aliexpress.com/store/937838?spm=2114.10010108.100005.2.57b716aaXMCE1e

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Ocak 26, 2019, 21:30:39 ÖS »

Pandora'nın Kutusu 6 1300 arcade jamma kurulu Destek eklemek FBA MAME PS1 oyun kadar ekstra 3000 oyunları Için çarşı kabine para makinesi
Pandora'nın Kutusu 6 1300 arcade jamma kurulu Destek eklemek FBA MAME PS1 oyun kadar ekstra 3000 oyunları Için çarşı kabine para makinesi

http://s.aliexpress.com/qEzqmUzq?fromSns=Mesajlaşma

benim siparis gectigim link 3A game store klon olmayanlar
Hurşit
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Ocak 27, 2019, 23:04:24 ÖS »

Final Burn Emulator artık Ultimate Mortal Kombat 3 ve diğer MK serilerini oynatıyor. Güzel bir gelişme oldu.
Mame ile kıyaslayınca daha iyi performans veriyor. Bir sonraki pandora serilerinde eklerler inşallah
« Son Düzenleme: Ocak 27, 2019, 23:06:54 ÖS Gönderen: Hurşit » Logged
Hıra
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Şubat 12, 2019, 20:35:17 ÖS »

Slm benim dukkanda arcade atari makinasi var ama müşteriler içinde belli oyunlari istiyo benim makinemde 1000 tane oyun var makinenin içindeki harddisk e nasil oyun atarım diğerlerini nasil silerim acaba
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Şubat 12, 2019, 20:54:22 ÖS »

Öncelikle foruma hosgeldiniz iyi bir dalış yaparak girmissiniz   sorunuza gelecek olursak işyerinde olan makineizin içindeki var olan sistem bilgisayar destekli mi yoksa çoklu oyun kartlarindan herhangi birisimi şayet hiç bilginiz yoksa fotoğraf atabilirsiniz..

pandora box kartsa son versiyon olan 6  ve clonlara oyun ekleyebilirsiniz blgse onada ayni sekilde harddiske rahatlikla atabilirsiniz..Varolan emulator ve prgmi bilmek gerekir ona gore yardimci olabiliriz
« Son Düzenleme: Şubat 12, 2019, 21:01:21 ÖS Gönderen: Heroman » Logged
2019
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #36 : Şubat 12, 2019, 22:21:24 ÖS »

Ben de almak istiyorum bundan inceleme için teşekkürler. Benim bir arcade kabinim var bir gün ayağa kaldırabilirsem ilk alacağım ürün bu.
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #37 : Şubat 12, 2019, 22:43:51 ÖS »

@2019 kabini ayağa kaldırmak için Kemal arkadaşımız çaba veriyor (kendisiyle görüştük)... Foruma üye olan ve şase konusunda yardımcı olması beklenen arkadaştan kargo bekliyor... Hal olacak Insallah...

ozgur106
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #38 : Şubat 13, 2019, 14:40:56 ÖS »

ali de gordum bunu amiga ve c64 olmayan emülatör benim için değersiz nedense

Commodore ve Amiga Dergisi Oyun Yazarı.

C64 Mini, A500 Mini, Playstation Classic, Playstation 2, Playstation 5
2019
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #39 : Şubat 13, 2019, 16:11:30 ÖS »

@LW3D inanıyorum el birliği ile halledeceğiz.
arda30
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #40 : Şubat 19, 2019, 01:34:50 ÖÖ »

Sayin Heroman siparis ettiginiz link 3 a derken 6 tuslu hazir jammali versyondan mi bahsediyorsunuz , biraz detay verebilir misiniz.bu arada kusura bakmayin biraz arcade terimlerine fazlasi ile uzak durumdayim.ayrica sunu sormak istiyorum ps1 oyunlari ilave edilebiliyor demissiniz.ps1 oyunlarinin icinde olupta arcade vari keyif veren oyunlar hangileridir acaba.misal  arcade olarak en efsane oyunlardan biri olan rival school diye bir oyun vardi onu bu pandoras 6 ya ekleyebiliyor muyuz yada bu seganin efsane  virtual soccer serilerini.cevaplariniz icin simdiden cok cok tesekkur ediyorum.iyi geceler
arda30
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #41 : Şubat 19, 2019, 01:49:40 ÖÖ »

Bu arada ben normal bir arcade kabinin icinde kullanmaktayim pandoras 4 ve 5s lerimi.pandorasin uzerinden 5. Ve 6. Tuslari lehimleyip kablo cekmek gercekten cok zor ve izdirapli olmakta.fakat linkte yollamis oldugunuz  pandoras 6 da satin almak istedigimizde 3 secenek ortaya cikiyor. ikinci secenekte ( for normal joystick and button ) , ucuncu secenekte ise ( for normal joysticks and buttons with microswitch ) ibareleri geciyor.bunlara bir anlam veremedim.arcade kabin icin normal alti tuslu olan jamma secenegi hangisidir ve hangisini satin almamiz gerekmektedir.bu konudaki bilgisizligimi mazur gorun lutfen.bu arada forumda ozel mesaji belli bir katilim yapmadiktan sonra gerceklestiremiyoruz sanirim.elimde sahip oldugum bir cok arcade kart mevcut (capcom - namco - taito - midway - sega ve  snk nin 87 ve 98 yillari arasinda piyasaya cikan kartlari ) bu kartlardan bazilari arizali bunlar icin ankarada danisabilecegimiz , yardim ve destek alabilecegimiz bir arkadasimiz var diye okumustum bir konu basliginda bu arkadasimiz kimdi acaba.kendisi ile iletisime gecmek istiyoruz.bilgilendirmeleriniz ,yardimlariniz ve destekleriniz icin cok tesekkur ederim
« Son Düzenleme: Şubat 19, 2019, 02:11:19 ÖÖ Gönderen: arda30 » Logged
e-sport.net
Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : Şubat 19, 2019, 03:07:09 ÖÖ »

Merhaba arkadaşlar. Yakın bir arkadaşıma sahibinden.comdan atari makinesi aldık ama ses yok cihazda. nasıl çözebiliriz bunu. üzerinde street fighter 2 oyunu takılı. ne yaptıysak ses alamadık cihazdan. yerim olsa bu tarz şeylere merakım var ama hem hanım kızar hemde problemli cihaz iyice elde kalır düşüncesi ile almaya pek yanaşmazdım. arkadaş ile beraber gittik aldık cihazı. satan arkadaş servis menüsü gibi yere girmesine rağmen ses alamadı ne denediysek olmadı. görüntüsü albenili bir atari makinası. bu ses sorununu çözebilir diye aldı. belkide cihazda takılı kart bozuk. Bu ses problemini nasıl çözebiliriz ? speakerde değiştik cihazın başında ama yok ses gelmedi. başka kart ile denemek lazım ama oda elimizde yok. kabin biraz bakım istiyor onu alan arkadaşım hallederde ses probleminin nereden kaynaklandığını bulmamız lazım ilk etapta.
Benimde aklımda şu ürün var tavsiye edermisiniz kullanışlımıdır acaba ?
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-retro-arcade-konsolu-2-kollu-3000-oyunlu-turkce-arayuzlu-662495075/detay
HkRecai
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #43 : Şubat 19, 2019, 09:57:46 ÖÖ »

Bu pandora denen cihazın içinde sadece Arcade salonu oyunlarımı oluyor, C64, amiga, nes, snes, sega genesis oyunları yok mu.
Heroman
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #44 : Şubat 19, 2019, 10:17:14 ÖÖ »

Sayin Heroman siparis ettiginiz link 3 a derken 6 tuslu hazir jammali versyondan mi bahsediyorsunuz , biraz detay verebilir misiniz.bu arada kusura bakmayin biraz arcade terimlerine fazlasi ile uzak durumdayim.ayrica sunu sormak istiyorum ps1 oyunlari ilave edilebiliyor demissiniz.ps1 oyunlarinin icinde olupta arcade vari keyif veren oyunlar hangileridir acaba.misal  arcade olarak en efsane oyunlardan biri olan rival school diye bir oyun vardi onu bu pandoras 6 ya ekleyebiliyor muyuz yada bu seganin efsane  virtual soccer serilerini.cevaplariniz icin simdiden cok cok tesekkur ediyorum.iyi geceler

arda30 verdiğim linkteki PB6 jamma versiyonudur yani,28pin jamma kenarla bağlanabilen şekline deniyor hem crt tüplü arcade şaseler, hem lcd hemd hdmi vga'yı desteleyen görüntü kaynaklarına direk sorunsuzca bağlanabilirsin.çıkışlar mevcut..

Ps1 oyunlarına çok hakim değilim ama bildiğim oyunları var ortalama 200 civarı destek
Raiden DX
Raiden project
Bloody Roar
Thunderforce 5
Fatal fury Wild Ambition
Rampage through time
Gradius Gaiden
Salamander Deluxe pack 1&2
Nekketsu Oyaku
Harmful Park
Zero Divide
Soul Edge
Rival Schools
Xmen Mutant Academy
Burning Road
Tempest X3
Raycrisis
Gunners Heaven
Hydro Thunder
Starblade Alpha
Strider 2
Batman Forever
One
Battle Arena Toshinden 1 2 3

burdaki çogu oyunu çaliştırdığı söyleniyor ben bazılarını oynadım..

bunun haricinde;

Mortal kombat 1 (arcade versiyon)
MK            2
mk            3 trılojı
MK            4
mk serileri 1 hariç ps versiyonları genellikle aynı hiç fark yok sadece seslerde değişiklik var...
tekken serileri 3 kadar var..
virtual soccer bi denemek lazım.

bunun harıcınde eğer ilgi ve alakanız varsa
Final Burn Alpha 0.2.97.36 ROM Set
MAME 0.106 ROM ve bazı Mame 139 set romları çalişmakta ama tabiki her oyunu çaliştırma garantisi vermiyorlar...

satın alırsanız hali hazırda gelen PB6nın içindeki sd karta atarak oyun eklıyorsunuz..
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: