Ardından sen de bizdeki F16'lar diyerek lafa başlıyorsun. Konu senin yorumunla birden eski teknoloji ve biz oluveriyor.
Anlamamaktaki ısrarın takdire şayan. Bak burada bile takdir ettim seni.
Ben amerikadaki F16'ların durumunu bilmiyorum. Buradakileri biliyorum. Bir kağıda mı yazıp vereyim imdat.
Neden öfkelendiğim bilmem anlaşıldı mı?
Evet. Boş yere. Amerikanın ürettip sattığı uçağımıza disketten update ediliyor dedim diye... Kaldı ki sen de aynısını dedin

Sen derken ciddi ben derken alay oldu. İnsanlar şaşkın...
İnsanın evine arabasına birşey olsa yapanın yanına bırakmayız.
Bu senin bakış açın. Dünya malı için kimseyi kırmam da üzmem de. Sen istediğin kadar sinirlenebilirsin.
Ama konu herkesin içinde yaşadığı ülke olunca bir gevreklik bir rahatlık...
Burada bana ve davranışlarıma "gevreklik" demiş olman büyük hakaret. Forum kurallarına da aykırı.
3- Forumda hakaret etmek, bir kullanıcıyı aşağılamak, tehdit, küfür vb. gibi aşağılayıcı ifadeler kullanmak kurallara aykırıdır.
https://www.commodore.gen.tr/forum/index.php?topic=16822.0Madem bu sözleşmeyi kabul ettin üye oldun. Üstüne üstlük bu kuralı çiğniyorsan da burasının sana göre olmadığını idrak edip ayrılabilirsin. Ama tabi ki ayrılmayacaksın. Çünkü senin derdin kurallar, F16, ülke filan değil.
"sonra aa niye sinirlendin birbirimizi kırmayalım güzellik çiçek böcek cici falan"
Bir daha soruyorum mesajımın neresinde F16 ile dalga geçtiğimi anladın? Sana kelime kelime analiz yaptım, başka üyelerden "burada alay göremedim" mesajı geldi (ki yazanı tanımam) Bir tane "evet ya dalga geçmiş resmen" diyen yok. Sen nereden varıyorsun bu kanıya. Biz o uçağı satın almamış olsak insanların "gavurun icadı" deyip umursamayacağı şeyi sırf ithal ettik diye bu koruma çabası niye?
Benim açımdan daha da birşey yazmaya gerek yok
Çok sevinirim. Yazma lütfen.
Bir anekdot... Sırf ısrarla bu alay konusunu dile getiriyorsun diye....
Ben orta direk aşağısı bir aileden geliyorum. Evlilik arifesi bir kuruşumuz bile yokken. Çalışmaya ihtiyacım varken.
Şirketim bana dedi ki "Bedelli askerlik çıktı. Biz ödeyelim yeter ki gitme sana ihtiyacımız var"
Ben ne yaptım?
Hayır dedim ve askere gittim.
Askerliğimi de 6. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda yaptım. Hani şu alay ettiğim dalga geçtiğim F-16'lar var ya? Onların yanında yaptım.
Askerlikten bir bel fıtığı ve Diz eklemi kıkırdak hasarı ile döndüm.
Ama hepsinden öte ülkeme hizmet etmiş olmanın mutluluğu ile döndüm.
Şimdi bana gelip de "ülkemin F-16'larıyla dalga geçtin, alay ettin" diyorsun ya.
Umurumda değil gerçekten...