Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: RSF3'ten sonra V9990 ekran kartımda geliyor  (Okunma Sayısı 7044 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
DoctorCPC
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ağustos 14, 2022, 23:44:13 ÖS »

RSF3 harika özelliklere sahip en gelişmiş Amstrad CPC kartı bildiğiniz gibi... en çok kullandığım özelliği FM Radio ve Web Radio özelliğiyle başında oturmasam bile tam bir Workstation olarak hizmet veriyor. SYMBOS yaratıcısı sevgili dostum Prodatron yakın sayılacak bir zaman sonra ziyaretim geliyor. AMSDAP ve V9990 gibi zor bulunan kartları bana getiriyor olacak. V9990 ekran kartı ile RSF3 donanımlarını birleştirince dünyadaki en iyi Amstrad CPC'ye sahip olmuş olacağım tabi ki yanında VORTEX FD1C gibi kontrolcülerinin donanımlarını ekleyerek aynı anda DES Mini kartuşu, kaset, 3'' driver, 3'5'' driver, 5'25'' driver, GOTEK çalıştırma hayalim var. adım adım yaklaşıyorum. en azından kaset ve DES Mini harici FDC ile 4 driver çalıştırabileceğim. bu kontrolcüyüde değerli dostum FutureOS yaratıcısı Gunhed yapıyor. RSF3 zaten çip sıkıntısından kısıtlı üretilmişti. V9990 ise bulunmuyordu. bu arada AMSDAP ise MSX donanımlarını CPC üstüne takmamızı sağlıyor. SYMBOS üstünde bu donanımlardan bazılarının driver ve yazılımı mevcut. Dream Amstrad CPC bilgisayarıma adım adım yaklaşmak beni heyecanlandırmakta... birgün CPC User Club etkinliği yapıp canlı demo da yapabilirim istek olursa. yoksa Prodatron dostumla istanbul'da ilk CPCUserClub etkinliğini yapacağız. sonra online etkinliklerimizde olacaktır...
ACUC dergisini halen okumayanlar için de şuraya link bırakayım: https://acuc.cpcuserclub.com

Long Live Amstrad CPC/PCW/NC/GX
www.cpcuserclub.com
www.dizzyradio.com
Amstrad CPC: RSF3, V9990, AMSDAP, M4Wifi, ZMEM, MXBoard, DES Mini,GOTEK, USIFACII, DMP Printer, PS2 Mouse
Amstrad PCW 8256: 512K RAM, GOTEK, uIDE8, uRTC8
Amstrad NC 100: Wifi Modem
Amstrad NC 200: Gotek, PCMCIA
DoctorCPC
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Eylül 30, 2022, 02:01:53 ÖÖ »

V9990 ekran kartım gelmişti bugün LCD monitörün 15Khz görüntüyü göstermesi için GBS 8200'de çinden geldi. RSF3 + V9990 ekran kartı ile Dream Amstrad CPC olduğunu söyleyebilirim... stock bir Amiga 500'den çok daha iyi MP3, Web Radio vb. özellikleriyle tabi ki SYMBOS işletim sistemiyle. dostum PRODATRON harika bir iş yaptı SYMBOS ile... Z80 multitasking işletim sistemi...

www.cpcuserclub.com
www.dizzyradio.com
Amstrad CPC: RSF3, V9990, AMSDAP, M4Wifi, ZMEM, MXBoard, DES Mini,GOTEK, USIFACII, DMP Printer, PS2 Mouse
dodogildo
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2023, 21:46:33 ÖS »

RSF3 harika özelliklere sahip en gelişmiş Amstrad CPC kartı bildiğiniz gibi...
Merhaba, çok şanslısınız. RSF3 benim kış uykusunda olduğum dönemde çıkmış.  Dolayısıyla ilk turları kaçırdım. Ben uykuya dalmadan önce topladığım bizim Toto'nun Duke'ün icatları, MotherX4, M4, X-MEM vs hatta en zor bulunduğu dönemde ele geçirdiğim Symbiface II ile sahip olduğum CPC'den çok memnundum. Şimdi artık değilim. Sizce RSF3'ü nasıl edinebilirim?
Sevgiler

DoctorCPC
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Kasım 02, 2023, 18:50:52 ÖS »

Merhabalar Üstadım,
Slack ve Mail üzerinden diyalog kurdum bende şu anda eski maillerime ulaşamıyorum. www.TMTLogic.com sitesinde tüm bilgiler var. RSF3 hakkında da bilgiler mevcut. hergün yeni bir yazılım çıkıyor cihazı aldıktan sonra google drive üzerinden yazılımın yeni versiyonlarını takip edersiniz.

www.cpcuserclub.com
www.dizzyradio.com
dodogildo
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Kasım 02, 2023, 19:44:57 ÖS »

Selamlar, Hans ile yazıştım slack grubuna dahil oldum, oradan ilerliyorum, bana bir tane hazırlıyor. Teşekkürler.

Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: