improving the support for old games and demos massively: RC1 sayesinde Jim Power çalışmya başlamıştı ama oynanabilir seviyede halen değildi. RC2 update denemek lazım. En iyisi bide microsd uzatma kablosu alıp bu işi herdafasında üst kapağı sökmeden halletmek .
EMU68K v1.RC2 sürümü ile whdload Jim Power normal şekilde oynanabilir duruma gelmiş. Final Fight da halen glitch var.
EMU68K v1.RC2 yi yüklemek için kasayı açtım, iş bitimi tekrar kapattım

Ekran resimleri bahsettiğim AG+ masaüstü
Dün Pistorm lu Amiga'da WHDload ile Jim Power oyunu oynarken ilginç ve orjinal bir problem yaşadım. Yeni başlık açmaktansa daha önce yazdığım yere yorum eklemek daha mantıklı geldi.... (NOT: Bu problem aynı sürüm Jim Power dağıtımının kullanıldığı WinUAE de olmuyor, PiStorm lu makinede yaşanıyor.)
Önce kullandığım sistemi belirteyim.
Sistemim: A500 Plus 2 MB Chip Ram Pistorm ve Emu68K yüklü. Kullandığım sistem ise Zeb Elwood un PiStorm edisyonu bildiğim kadarı ile Emu68K nın 1.0 Final sürümü var içinde.
Problem: Oyun çok normal bir şekilde çalışıyor, birinci bölümün sonundaki kapıya ulaşınca (Kafası uzun olan bölüm sonu canavarı öncesi) tüm anahtarlar olmasına rağmen kapı açılmıyor. Yani bir nevi anahtar olmasına rağmen kapı açılmıyor. Bu problemi baya bir araştırdım bir forumda bir elemanda bu problemden bahsetmiş ama çözüm yazan yok maalesef.
Çözüm: WHDLoad klasöründeki Jim Power oyun ikonun Information kısmının en altına NOCACHE eklemek gerekiyor.