Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trGenel KategoriGenel SohbetEn son hangi ürünü aldınız? - IV
Sayfa: 1 ... 7 8 [9]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: En son hangi ürünü aldınız? - IV  (Okunma Sayısı 13250 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sertacarslan
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #120 : Aralık 17, 2024, 21:29:27 ÖS »

Merhaba arkadaşlar, eski bir Amstrad 6128 kullanıcısıyım. Uzun zamandır bakınıyordum fakat bir türlü bulamamıştım. En sonunda CTM640 monitörü ile birlikte bir CPC 464 buldum ve aldım. Yanında bolca kaset ve joystick ile birlikte... Fakat teyp ünitesi düzgün çalışmadığı için sürekli hata verdi. Bu arada Yunanistan'dan ULIfAC board siparişi verdim, sonrasında gümrük mevzuları sebebi ile riske atmamak adına teslimat adresini Belçika'daki kardeşime çevirmeyi tercih ettim. Boş durmamak adına internetten araştırıp gördüklerim dahilinde audio mod yapıp, Tapdancer uygulaması ile kısmen de olsa oyun çalıştırabildim. Şimdi kardeşimin gelişini bekliyorum. 

Hayırlı olsun, güle güle kullanın.

Sinclair ZX Spectrum 128k +2 -> PC
Foxbat
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #121 : Ocak 08, 2025, 19:39:49 ÖS »

Voodoo bulamıyoruz ama rakiplerine denk gelmek bile mutlu ediyor.

Matrox G400 16MB/SGRAM

Najaz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #122 : Ocak 12, 2025, 16:09:43 ÖS »

Sony'nin PalmOS kullanan iki farklı PDA cihazı geçti elime. CLIE PEG-NX70V ile CLIE PEG-NR70V.

Her iki cihaz da magnezyum alaşım kasaya sahip. NX70 Intel'in ARM tabanlı 200MHz'lik XScale işlemcisini taşırken, NR70'te ise 66MHz'lik Motorola Dragonball işlemci var. NX70'te PalmOS 5.0, NR70'te ise PalmOS 4.1 işletim sistemi mevcut. Her iki cihazda da 16MB bellek var ve Memorystick hafıza kartı ile depolama alanını genişletebiliyorsunuz; NX70'te buna ilaveten CF girişi de koymuş Sony.

Hem NX70 hem de NR70'te 480x320 çözünürlükte 16-bit renk gösterebilen LCD ekran var. NX70'te PalmOS 5.0 sayesinde birçok uygulamayı tam ekran kullanabiliyorsunuz; NR70'te ise ekrandaki sanal Graffiti bölümü çoğu zaman kapanamıyor. Her iki cihaz da Sony üretimi harici bir DSP yonga taşıyor ve böylece MP3 ve ATRAC müzik dosyalarını oynatabiliyor. Ben de zaten sırf bu özellikleri için aldım cihazları

pofpor
Deneyimli

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #123 : Ocak 20, 2025, 22:31:23 ÖS »

Raspberry pi 5 için m2 nvme hat aldım. Mikro SD karta gerek kalmadı.500gb nvme ssd'den boot ederek  batocera kullanıyorum.

EMREZ
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #124 : Ocak 22, 2025, 12:57:47 ÖS »

Pcbway den ürünlerim haftaya gelecek kısmetse. Gotek all in one çok güzel bir devre kartı aldım. Çoktan elimde olurdu ama malum gümrük sorunu var o yüzden yurtdışına çıkan olunca ona teslim ettiriyorum.

this is amiga speaking.
Najaz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #125 : Şubat 01, 2025, 09:34:35 ÖÖ »

Sony CLIE'lere sardık bir kere... Bu sefer bulduğum cihaz PEG-TG50/U. Intel XScale ARM işlemcili ve PalmOS 5.0 kullanan bir model.

Pili geberik haliyle. Allahtan bir önceki Clie'ler ile aynı tipte ve sokete sahip Li-po pil kullanıyor. Önceki cihazlar için de aldığım pili yine Pilburada sitesinden sipariş ettim. Habire ekstra masraf çıkıyor ya

Najaz
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #126 : Dün 15:24:10 »

NAPA MCD380

İlk MP3 çalarımla 22 sene sonra tekrar buluştuk. 2002 yılında, esasen Sony MiniDisc almak için İstanbul'da gitmiştim. Doğubank'ın, Tahtakale'nin altını üstüne getirmeme rağmen öğrenci halimle kenara ayırdığım bütçeye uygun MD cihaz bulamayınca, elim boş dönmeyeyim diye bunu alıp gelmiştim...

8 cm'lik mini CD'lerdeki MP3'leri çalabilen bu cihazı aldığıma hafiften pişman olmuştum diyebilirim. Zira aklım hep Sony MD'lerde kalmıştı. Zaten 1 sene kadar sonra uygun fiyata 2. el bir MD alıp Napa'yı da elden çıkarmıştım.

Şimdi tekrar elime geçen cihazın çalışıp çalışmadığını henüz bilmiyorum. Çalışıyorsa bile buna uygun 8 cm'lik CD bulmam gerekecek. Biraz araştırdım, hiçbir yerde de satışı yok artık

Sayfa: 1 ... 7 8 [9]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: