Kaportaya dair bir kaç küçük iş kalmıştı. Kilitlerin takılması, jeton kalanları için delik açılması ve montajı. Bir de kabini ayaklandırmak, yani tekerleklerin takılması...
Önce jeton kanalları ve kilitlerin montajından başladım.
Orijinal kabinlerde amerikan tipi jeton mekanizmaları kullanılıyor doğal olarak. Ancak bu mekanizmaları amerikadan getirtmeye kalksam kesin gümrüğe takılır, ticari diye... Bu yüzden el mahkum geçen projemde de kullandığım klasik çin işi jeton kanallarından kullandım yine.
Tabii bu jeton kanallarını ve kilidi bu yaptığım kapıya sığdırmakta biraz zorlandım. Bir de geçen projemde kullandığım ışıklı butonlar için yer açmak zorundaydım. Bu ışıklı butonlar hem şık gözüküyor hem de para atmaktan sıkılınca "free play" görevi görüyor. Gerçi bu sefer MAME değil MVS kullanıyorum, MVS'de zaten servis menüsünden "free play" özelliği mevcut yani bu butonlara ihtiyaç yok temelde ama ben her halükarda ışıklarının parlamasını istiyorum işte ne yapayım...

Önce kabaca parçaların elle öylesine yerleştirmeye çalıştım, fikir edinmek için.

Sonra kabaca işaretlediğim yerlerden kesilecek kısımların ölçülü çizimlerini yapıyorum.

Sonra yine Dremel Trio ile "elle" kesim yapıyorum.

Para kutusu kapısının ise işi basit. Sadece bir kilit deliği açıp ...

... kilidi monte ediyorum.

Son olarak kilitlerin dilleri için Dremel freze ucuyla kapıların kenarındaki destek çıtalarını biraz inceltiyorum.

İşlem tamam