o değilim heyecana gerek yok zaten artık o da yok stoğunun çoğunu buradan birine verip kenarıya çekildi dünya fani diye başının etini yedim biraz düzeldi eskisi kadar toplamıyor zaman toplama zamanı değil yelkenleri indirme zamanı yazımdan o olmadığım zaten anlaşılıyordur kendine has bir yazım tarzı vardır zaten buranın reklamını sıkça yapardı haksızlığa uğradığını söylerdi ki öyle 500 tane commodore 64 ü üst üste istifleyip üstlerinde kedi besleyen kahraman kardeşi de onun gibidir aralarında paslaşırlar alışveriş ederler belki hala buralardadır bilinmez bence bu büyük potansiyeli çok kişi kaçırdı iyi insandır şu ara çok denk gelmiyorum çoğu kişinin hayalindeki konsolların üstüne oturup köfte ekmek yiyen kahraman odalar değil binalar dolusuydu gördüm ama çok ürün almadım ve malesef o değilim ama izmirdeki çoğu retrocu gibi onu tanırım bu mucize değil.buradan bir üye deposunu iyice boşaltmıştı neden fazla almadım keşfettim ki aslında hiç umulmayan yerlerde kuytu köşelerde daha büyük stoklar var tavan aralarında arka odalarda ama dünya fani dünya fani diyoruz alınan alındı satılan satıldı neyse zaten retro piyasasındaki çoğu kişi birbirini bilir mutlaka tanır ya da tanımaz birbirleriyle çok alışveriş yapmıştır bunu siz de biliyorsunuz ben bir gireyim iki muhabbet edeyim hesabına buradayım retro nun sonundayız muhabbetin başındayız e bilgimiz bu konuda.
Heyecan ne alaka anlamadım. O olsan da olmasan da fark etmez sadece tahmin ettim bir beklentim yok yani.
Zaten zamanında forumda ben sega mega cd 1 ararken bende var ama çalışmıyor sana şu fiyata veririm diyip sonradan vaz geçmiş göndermemişti.
Ayrıca aynı cihazdan düzinelerce biriktirmek istiflemek ne koleksiyon yapmak ne de retro sevgisidir, burada bir kaç adetten bahsetmiyorum bunun da altını çizeyim, olur ya biri arızalanır biri kullanmalıktır biri sergilelemleiktir çok sevdiğin cihazdan iki üç tane olabilir bu ayrı konu.
Koleksiyonu koleksiyon yapan çeşitliliği nadirliği kozmetik durumu vs gibi şeylerdir, yoksa elinde 100 tane snes 100 tane mega drive 2 tutmuşsun bir anlamı yok.
Koleksiyoner ve misafir arasında geçen diyalog.
misafir: abi bu cihaz nedir harika görünüyor.
koleksiyoner: bu snes
misafir: peki abi şu cihaz ne aynı gibi
koleksiyoner: bu da snes
misafir: peki ya bu
koleksiyoner: snes işte
misafir: bu da mı snes
koleksiyoner: evet snes
misafir: işte bir snes daha