Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)Pc den yapılan atari makinaları ile ilgili araştırma bilgi fikir alma
Sayfa: 1 ... 19 20 [21]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Pc den yapılan atari makinaları ile ilgili araştırma bilgi fikir alma  (Okunma Sayısı 186904 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #300 : Haziran 14, 2014, 00:57:41 ÖÖ »

30mm'lik buton aldım. Gelince takarım artık. Kahkaha

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #301 : Haziran 17, 2014, 23:38:14 ÖS »

Satıcı tokatçı çıktı. Dispute açtım işlem iptal oldu. 7-10 iş günü paranın hesaba geri gelmesini bekle işin yoksa. Üzerine dalga geçiyor satıcı ağzımı bozdurdu gece gece.

Başka bir forumdan sanwa buton satan birisini buldum onla konuşuyorum. İstediğim buton sayısını tedarik edebilirse alışverişi yapıcaz kısmetse.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #302 : Haziran 18, 2014, 01:03:47 ÖÖ »

Satıcı tokatçı çıktı. Dispute açtım işlem iptal oldu. 7-10 iş günü paranın hesaba geri gelmesini bekle işin yoksa. Üzerine dalga geçiyor satıcı ağzımı bozdurdu gece gece.

Başka bir forumdan sanwa buton satan birisini buldum onla konuşuyorum. İstediğim buton sayısını tedarik edebilirse alışverişi yapıcaz kısmetse.

arcadespareparts.com'dan al butonlarını. güvenilir satıcıdır.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #303 : Haziran 18, 2014, 02:27:30 ÖÖ »

Ekledim favoriye. Deneyebilirim siteyi.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #304 : Haziran 18, 2014, 03:40:06 ÖÖ »

Sabahın köründe Naomi sistemi denicem kabinde. Güzel olacak diye tahmin ediyorum. Metal Slug 6 iyi gider. Kahkaha

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #305 : Haziran 21, 2014, 03:46:12 ÖÖ »

Butonları @yavuzg'nin önerdiği siteden Fedex kargo ile sipariş ettim. Beklemeye gelemeyen adamım tatilede çıkacaz yokken gelirse gümlemeyelim dedim. Kahkaha JAMMA uzatma kablosuda aldım daha TR'ye giriş yapmadı haftaya gelir o da herhalde.

JAMMA kablosu gelmesi lazım ki sistemi komple videoya alayım butonlar ile beraber, JAMMA bağlantı noktası kabinin dibinde orayı videoya almam için içerisine yumulmam lazım anasının gözü yani. Kahkaha Tamam tamam bu sefer söz veriyorum geç kalan ayrıntılı kabin videosunu videoya alıcam. Video da şimdilik aklıma gelen MAME, NAOMI sistemlerine yer vericem. Sürpriz 1-2 oyunu da sunuma dahil edebilirim. Önereceğiniz sistem varsa onuda videoya dahil edebilirim.

Ayın 9'una kadar videoyu çekip konuya koyucam kesin olarak.

Sensation
Deneyimli

Killer Instinct

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #306 : Haziran 29, 2014, 05:42:21 ÖÖ »

Bugünün akşamına kadar video çekip siteye koyuyorum. Herşey tamam şuan için eksik yok diye biliyorum ama son kontrolleri yapıcam gün içinde.

Sayfa: 1 ... 19 20 [21]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: