Kabinin ön kapak da açılmış olan deliğin yamanma işlemi için yaptığım çalışmalar şu şekilde
Mastik denilen bir malzeme var silikon tabancası ile sıkılıyor yapı malzemesi satan yerlerde satılan bir malzeme, bu malzeme ile dolgu ve yapıştırma işlemini gerçekleştirdim, kuruduğu zaman hafif elastik oluyor ama gayet sağlam oldu diyebilirim

maskeleme bandı ile önce çalışma yapılacak alanlar ayarlanıp sonrasında kredi kartı gibi plastik bir kart ile uygulandığı zaman kolayca sürülüyor

altta uzamış olan kısım maske bandının üzerine gelen kısımdı bandı çıkardıktan sonra maket bıçağı ile kesip düzelmesini yaptım altında bant olduğu için yapışmıyor zemine

bantlar çıkınca zımpara ile fazlalıklar temizlendi, sonrasında ahşap tamir macunu ile hafif çukurlar dolduruldu ve kuruduktan sonra zımparalandı
kabinin rengine çok yakın bir renkte sprey boya ile boyandı
çok hafif bir renk farkı var gözle görünen oda sıkıntı değil
tüm kapağı boyamak istemedim orijinal kalsın istiyorum
sonuç tatmin edici

cumartesi günü tesisat işlerini tamamladım ve monitörü montajladım
kick harnes için soket bulmam lazım
kabinde pc takılı olacak ama oyun kartı bağladığım zaman bazı oyunlar için
kick harnes denilen kablonun da yapılması gerekiyor
jamma standartında 3 buton bulunur fakat 6 butonlu oyunları oynamak için oyun kartından ayak butonları için ek kablo çekilir butonlara bu kabloya kick harnes deniliyor. neogeo mvs 4 buton ile çalışır onda böyle bir ek kablo gerekli değil
bazı 5 buton oyunlarda ek kablo olmadan çalışabiliyor fakat birçok oyun ek olarak bu kabloyu gerektiriyor
@yavuzg hocam sen senin kabin için ne yaptın bu soketi bulabildin mi?
ben Adana da bulamadım bu soketi, sen bulabildiysen aldığın yerden bende getirteyim bu soketten
kabin şuan çalışır durumda ama hala yapılacak işleri var

o işleri bitirip arkasına pc için çalışmalar yapacağım
sonrasında da oturup tadını çıkara çıkara oynarım inşallah

son halinin video su yükleniyor onu da eklerim az sonra