Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trCommodoreCommodore DonanımSav64 yeni batch kaçırmamak lazım
Sayfa: 1 2 [3]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Sav64 yeni batch kaçırmamak lazım  (Okunma Sayısı 19739 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zanpinoz
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Ocak 07, 2016, 18:03:22 ÖS »

Bilgi ve değerlendirmeleriniz bizim için çok güzel yol gösterici oluyor..

Her koldan dereye akan su gibisiniz hepinizin katkısı oluyor

Aranızda kırgınlık olması bizleri üzer

LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #31 : Ocak 07, 2016, 20:40:16 ÖS »

@Samurai senin değer verdiğin önem verdiğin insanlar yok mu? Saygı duyduğun, sevdiğin kişilere sataşıldığı, küçümsendiği zaman rahatsız olmazmısın?

Yazdıklarımdan farklı sonuçlar çıkardığını görüyorum... Çocukluk arkadaşım olduğu için birinin kollandığını görürsen açıkça forumdan bunu yazabilirsin. Ama böyle bir haksızlık yokken, kafandan senaryolar üreterek zaman kaybetmemize sebep olma. Forumda kaldıkça belki yukarda yazılanları daha iyi anlayacaksın.

Saygı duyduğumuz sevdiğimiz üyelerimiz var. Bu üyeler, yönetimin tercih ettiği kişiler oldukları için değil, bu topluluğun ortak saygı duyduğu sevdiği insanlar olduğu için değerliler. Hangi toplulukta, olursa olsun, bu tür insanlara saygısızlık hoş karşılanmaz. Buna başka bir anlam yüklemek çok anlamsız.

i_r_on
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #32 : Ocak 07, 2016, 21:13:57 ÖS »

Ego problemi yaşanmadıkça birazcık insanların birbirine sataşmasında bir sıkıntı yok bence (burada yaşandığına şimdiye kadar şahit olmadım).

Sonunda birbirimizi kırmayalım yeter ki.

Benim emektar c64'ü 93'te aldıktan sonra iki defa power supply kaynaklı problem yaşadım. Birinde sadece c64'ün sigortası gitmişti, sağolasın semtteki bilgisayarcı uyardı, sigortasını değiştirip hallolmuştu. Bir diğerinde power supply'ın kendisi gitti, yenisi ile değiştirince sorun yine halloldu. Hala çalışıyor emektar, hiç bir arızası yok.

Ha bu demek değildir ki böyle bir ürün gerekli değil, ihtiyaç duyan alır kullanır.

Bence de araya protector koymaktansa power supply'ı komple modern bir şeyle değiştirmek daha ergonomik bir çözüm.

C64 ile ilgili benim daha çok duyduğum gördüğüm arıza statik elektrikten dolayı cia çiplerinin bozulması. Böyle bir ürün yerine bu sorunu bertaraf eden bir ürünü satın almayı ben şahsen tercih ederdim.

Every imagination is one's self reflection but not every self reflection is imagination. <I.R.on - 2001>

twitter | blog
Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #33 : Ocak 07, 2016, 21:51:59 ÖS »

@Samurai senin değer verdiğin önem verdiğin insanlar yok mu? Saygı duyduğun, sevdiğin kişilere sataşıldığı, küçümsendiği zaman rahatsız olmazmısın?

Yazdıklarımdan farklı sonuçlar çıkardığını görüyorum... Çocukluk arkadaşım olduğu için birinin kollandığını görürsen açıkça forumdan bunu yazabilirsin. Ama böyle bir haksızlık yokken, kafandan senaryolar üreterek zaman kaybetmemize sebep olma. Forumda kaldıkça belki yukarda yazılanları daha iyi anlayacaksın.

Saygı duyduğumuz sevdiğimiz üyelerimiz var. Bu üyeler, yönetimin tercih ettiği kişiler oldukları için değil, bu topluluğun ortak saygı duyduğu sevdiği insanlar olduğu için değerliler. Hangi toplulukta, olursa olsun, bu tür insanlara saygısızlık hoş karşılanmaz. Buna başka bir anlam yüklemek çok anlamsız.

Abi esas yazdıklarımdan sen çok farklı anlamlar çıkartmışsın tekrardan okursan daha iyi analiz edersin abi ben size arkadaşınızı yada herhangi birini kolluyorsun yada koruyorsun demedim öncelikle bunu belirtiyim....

Saygı duyma sataşma yada değer verme konusunda haklisin katılırım sonuna kadar bence bu konuda böyle bir sataşma yoktu yanlış anlaşılma vardı.....

Abi birde son yazdigin cümlede "Bizim adaletimiz bu işine gelen devam eder" gibi anladığım için pek olmadı bu üslup abi sen bu sitenin kurucusu olarak senin daha yapıcı daha iyi bir üslup la yazman gerekirdi tabiki o insanları korumak en doğal hakkın ama bence olmadı benim düşüncem bu yönde..

Ayrıca abi şu bana yazdigin cümleyi sen bir daha yorumla hoş bir üslup mu ?
( Ama böyle bir haksızlık yokken, kafandan senaryolar üreterek zaman kaybetmemize sebep olma)
« Son Düzenleme: Ocak 07, 2016, 21:57:15 ÖS Gönderen: Samurai » Logged
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #34 : Ocak 07, 2016, 22:18:09 ÖS »

"bence herkes eşittir isterse bir adam 100 proje yapsın isterse senin çocukluk arkadaşın olsun buraya 1 mesaj yazan yeni üyede çok degerlidir" sözüne yazdım... Proje ile kısıtlamadığım gibi, çocukluk arkadaşını kollayanda yok burda...Bahsettiğim senaryo budur...

Bu tür tartışmalardan çok hoşlanmıyorum...Uzadıkça tadı daha da kaçan muhabbetler bunlar. Beni sorgulamanda hiç bir sorun yok... Ama başlığı takip edenler muhabbetten büyüj ihtimalle bunalmıştır. Yönetsel ya da yönetimle ilgili rahatsızlıkları başka bir başlık açarak, iletebilirsiniz... Sorun yok...

Samurai
Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : Ocak 07, 2016, 22:44:01 ÖS »

"bence herkes eşittir isterse bir adam 100 proje yapsın isterse senin çocukluk arkadaşın olsun buraya 1 mesaj yazan yeni üyede çok degerlidir" sözüne yazdım... Proje ile kısıtlamadığım gibi, çocukluk arkadaşını kollayanda yok burda...Bahsettiğim senaryo budur...

Bu tür tartışmalardan çok hoşlanmıyorum...Uzadıkça tadı daha da kaçan muhabbetler bunlar. Beni sorgulamanda hiç bir sorun yok... Ama başlığı takip edenler muhabbetten büyüj ihtimalle bunalmıştır. Yönetsel ya da yönetimle ilgili rahatsızlıkları başka bir başlık açarak, iletebilirsiniz... Sorun yok...

Ben de pek hoşlanmam abi kimseyede rahatsızlık vermek istemem konuyu kapatiyim....

Ama keşke benim cümlenin tamamını alintilasaydin daha iyi olurdu cunki böyle hitap şekli farklı olmuş abi

Herneyse saygılarımla...,,
Sayfa: 1 2 [3]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: