@Samurai senin değer verdiğin önem verdiğin insanlar yok mu? Saygı duyduğun, sevdiğin kişilere sataşıldığı, küçümsendiği zaman rahatsız olmazmısın?
Yazdıklarımdan farklı sonuçlar çıkardığını görüyorum... Çocukluk arkadaşım olduğu için birinin kollandığını görürsen açıkça forumdan bunu yazabilirsin. Ama böyle bir haksızlık yokken, kafandan senaryolar üreterek zaman kaybetmemize sebep olma. Forumda kaldıkça belki yukarda yazılanları daha iyi anlayacaksın.
Saygı duyduğumuz sevdiğimiz üyelerimiz var. Bu üyeler, yönetimin tercih ettiği kişiler oldukları için değil, bu topluluğun ortak saygı duyduğu sevdiği insanlar olduğu için değerliler. Hangi toplulukta, olursa olsun, bu tür insanlara saygısızlık hoş karşılanmaz. Buna başka bir anlam yüklemek çok anlamsız.
Abi esas yazdıklarımdan sen çok farklı anlamlar çıkartmışsın tekrardan okursan daha iyi analiz edersin abi ben size arkadaşınızı yada herhangi birini kolluyorsun yada koruyorsun demedim öncelikle bunu belirtiyim....
Saygı duyma sataşma yada değer verme konusunda haklisin katılırım sonuna kadar bence bu konuda böyle bir sataşma yoktu yanlış anlaşılma vardı.....
Abi birde son yazdigin cümlede "Bizim adaletimiz bu işine gelen devam eder" gibi anladığım için pek olmadı bu üslup abi sen bu sitenin kurucusu olarak senin daha yapıcı daha iyi bir üslup la yazman gerekirdi tabiki o insanları korumak en doğal hakkın ama bence olmadı benim düşüncem bu yönde..
Ayrıca abi şu bana yazdigin cümleyi sen bir daha yorumla hoş bir üslup mu ?
( Ama böyle bir haksızlık yokken, kafandan senaryolar üreterek zaman kaybetmemize sebep olma)