Biraz dağınık çalışıyorum gibi gelmiş olabilir. Aslında biraz öyle zira bir parçada zorlanınca diğer konuya geçerek iş bitirmeye çalışıyorum. O sırada aklıma bir şey gelip diğer parçanın sorununa dönebiliyorum...
Neyse, esas amacım olan oyun alanınının üzerindeki diğer tüm aksamı söktüm ve belgeledim. Daha önce plastikleri sökmüştüm şimdi kalan metal "post"lar ve "ball guide" diye tabir edilen paslanmaz çelik yolları söktüm.

O kadar çok parça var ki hepsini tek tek temizlemek, kataloglamak ve paketlemek oldukça zaman alıyor.
Örneğin, oyun alanındaki bu metal teller...

Metal parlatıcı ile pırıl pırıl çıktılar ortaya...

Bir diğer parça olan metal postlar da pastan nasibini almış. Bunlar aluminyum sanırım. Pek emin olamadım ama "beyaz" paslanmışlar...

Bunları da önce çok ince su zımparası...

ve sonra metal parlatıcı ile temizledim...

Sonuç gayet başarılı

Ball guide'lar paslanmaz çelikten yapılmış bereket ancak onların da sorunu başka...

Senelerin yoğun kullanımı sonucu çelik toplar çelik yollar üzerinde iz bırakmış...

Bu izleri dremel ve dremel setinin içinden çıkan ve zamanında bu "ne işe yarar yav" dediğim

aşındırıcı uç ve metal parlatıcı çubuk kullanarak giderebiliyormuşuz

Oyun alanı üzerindeki metal parçaların tamamı bu şekilde çeşitli işlemlerden sonra tek tek temizlendi ve paketlendi...