Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trArcade Sistemler ve Oyun KonsollarıArcade Sistemler (Moderatör: yavuzg)NEO-GEO MVS Mini Bartop Kabin Projesi
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: NEO-GEO MVS Mini Bartop Kabin Projesi  (Okunma Sayısı 272438 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #150 : Ağustos 10, 2016, 11:24:04 ÖÖ »

E zaten prototip PCB'ler bitti şimdiden o zaman.
10 tane gelecek.

Doberman ♦ megaOne ♦ HDMI-64 ♦ HDMI-520 ♦ NewSchool
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #151 : Ağustos 10, 2016, 11:32:38 ÖÖ »

Bir hata yaparak facebook'da paylaştım  önceden lehimli diyip, paylaşmalıydım...benim hatam..benim hatam...benim... patates...

Çok güzel görünüyor...Tekrar emeklerin için, çaban için çok teşekkürler..

eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #152 : Ağustos 10, 2016, 11:36:15 ÖÖ »

Bir hata yaparak facebook'da paylaştım  önceden lehimli diyip, paylaşmalıydım...benim hatam..benim hatam...benim... patates...

Çok güzel görünüyor...Tekrar emeklerin için, çaban için çok teşekkürler..

Teşekkür ederim. Yani daha sipariş falan yok ortada da yaparsam bir tane sana ayırırım tabiki.

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #153 : Ağustos 10, 2016, 13:34:47 ÖS »

bir tane sana ayırırım tabiki.

sağolasın kardeşim, eline sağlık Kahkaha Kahkaha
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #154 : Ağustos 10, 2016, 13:41:13 ÖS »

@joker, hatırlıyor musun bu forumda ilk seninle tanışmıştık söğütlüçeşme metrobüs durağında. Sen de yakında bir kabin yaparsın demiştin çay içerken. Haklı çıktın...

joker_
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #155 : Ağustos 10, 2016, 14:43:06 ÖS »

@joker, hatırlıyor musun bu forumda ilk seninle tanışmıştık söğütlüçeşme metrobüs durağında. Sen de yakında bir kabin yaparsın demiştin çay içerken. Haklı çıktın...

evet abi, o zaman hayal gibi gelmişti sana Kahkaha
Cengiz Demir
Uzman

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #156 : Ağustos 10, 2016, 17:03:13 ÖS »

@joker_ hani belki, delimawi' ye, "Kabinden sonra da, bi pinball yaparsın." demişsindir. Bi hafızayı zorlasan Kahkaha

Lionheart
Deneyimli

Arcade

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #157 : Ağustos 10, 2016, 21:19:49 ÖS »

2 Adette ben almak isterim.
brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #158 : Ağustos 10, 2016, 22:55:50 ÖS »

bugun yanlız oturmuş yemek yiyordum sizin projeyi düşünüyordum çalışma alanlarının fotolarını falanda paylaşmıştınız onlarıda görmüştüm. sonra dedim kendi kendime bu adam yakında 3d yazıcı yaptım diye çıkarsa hiç şaşırmam dedim harika ilerliyor projeniz elleirnize sağlık
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #159 : Ağustos 10, 2016, 23:28:13 ÖS »

Teşekkürler.

Evet 3D Printer projem de var.

Özgün tasarımı neredeyse bitti. Ama bu ara retro dünyasına derinlemesine daldığımdan uzun zamandır finalize edip başlayamadım. Benim yapacağım 3d printer DLP denilen, UV ışık ile projeksiyon yöntemi ile sıvı ham maddeyi katmanlar halinde sertleştiren bir model olacak.

Bu ara Doberman, megaOne, HDMI64, Kabin en son da VGA16 derken yarım kalan proje sayısı çok arttı. KAbin bittikten sonra artık yeni projeye geçmeyeceğim, varolanları temizleyip, 3D Printer projesine başlayacağım.

Yapacağım 3D Printer'a ait kaba tasarım bu şekilde.

brkemreoglu
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #160 : Ağustos 10, 2016, 23:31:51 ÖS »

bu kadar hızlı olmasına şaşırdım
perpetual_007
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #161 : Ağustos 11, 2016, 00:36:12 ÖÖ »

Süper kelimesine yeni anlamlar katıyorsun.

Ben de "VGA16 / NEO-GEO MVS Edition" bir tane istiyorum. (Kayıtlara geçmesi açısından yazayım dedim Kahkaha.)
Jester
Üye

MAX 330 MEGA       PRO-GEAR SPEC

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #162 : Ağustos 11, 2016, 01:19:17 ÖÖ »

Olurda prototip aşamasından kalan olursa, yada daha adilane kişi başı bir adet gibi olursa bende 1 adet için talibim

"We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #163 : Ağustos 11, 2016, 08:40:09 ÖÖ »

Olurda prototip aşamasından kalan olursa, yada daha adilane kişi başı bir adet gibi olursa bende 1 adet için talibim
Eğer bu şekilde olursa bende bir adet rica edebilirim
eins
Uzman

A.K.A. deliMawi

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #164 : Ağustos 11, 2016, 09:36:49 ÖÖ »

VGA16 ile tahminimden daha çok ilgilenen oldu. Prototipini dizelim, düzgün çalıştığını görelim, gerekirse bir topic açıp orada ön sipariş durumuna bakar topluca parça siparişi veririz. Ama dediğim gibi bu kart üzerinde çok parça var, tek tek elle dizilmesi ciddi vakit alacak bir kart. Belki kit yaparız, ya da stecil vb yaptırıp fırında birden çok kartı aynı anda lehimlemek için tecrübesi olan arkadaşlardan destek isteriz. Ben tek başıma dizgi anlamında bu talebe cevap verebileceğimi sanmıyorum.

Bu arada dün kabine macun - zımpara - astar - zımpara - ilk kat boya işlemlerini yaptım. Yavuz Abinin dediği gibi, dış kısımlara da parlak boya attım. İç kısımlar mat.

Şimdi ince zımpara - boya - su zımparası - boya adımları kaldı. Fena gitmiyor...

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 19   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: