Raspbery Pi için jamma ya çeviri yapan şu proje var
http://www.neo-arcadia.com/forum/viewtopic.php?f=14&t=54733mevcut projeler arasında en iyisi bu
pi2jamma düşüncen varsa bu proje incelenebilir, fırsatım olursa bende bir ara daha detaylı inceleyebilirim umarım
bu projenin farkı pixel perfect olması, yani tüm oyunları kendi orijinal çözünürlüğüne göre çalıştırıyor
anladığım kadarı ile her oyun için bir modeline dosyası hazırlanıyor ve sistem o modeline dosyasına göre ilgili oyun çalıştırılınca çözünürlüğü değiştiriyor
pandora da olmayan bir özellik bu, pandora standart 320x240 çalışıyor
bu çözünürlüğe sığmayan oyunlarda da kırpma yapıyor
yeni pandora da ne şekilde olur bilmiyorum tabi
Evet inceledim evreno iyiymiş teşekkür, ederim pandoradaki sistem şimdilik gene aynı 320*240 sadece lcd ekranlarda 720p ayara cektiler çözünürlüğü HDMI cikis koymuslar ama jamma daha henüz piyasada değil yakın zamanda cikar..
Evet pixel plusi biliyorum fakat benim elimi bağlayan şey okbabydeki multi sync şase zırt pirt cozurlugü degistirmek bole arcade ekranlarda sıkıntı yaratiyor...Bendeki mame pc de bile cznrlugu sabitliyordum ama bazı oyunlarda
Dehşet kötü oluyor şaseyi elime almaktan korkuyorum. .:-))..
Esasinda şu işe bi el atmak lazim bole korkulu rüya gormektense tanesi 50-60 şa satilan bildiğin crt tv kullanmak (birde scarcademiz olsa)bunuda JAMMA sisteme uygun hale getirmek böyle bir konu yok sanırım detayli bir anlatım olsa bende bu işe kalkisacam ama bilgim zayif yol gosteren olması lazim duy sesimi usta :-))..
Jamma uçlu olması büyük avantaj tak pandorayi tak mamepcyi tak arcade kartı daha ne isteriz...