Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
commodore.gen.trAmigaAmiga GenelAmiga Dökümantasyon Projesi Yayında !
Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Amiga Dökümantasyon Projesi Yayında !  (Okunma Sayısı 24889 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Şubat 09, 2007, 10:16:56 ÖÖ »

Arkadaşlar orda gözükenden çok daha fazla döküman var aslında. Orda gördüğünüz index eski index. Yani taa Amigart'taki ADP'nin index sayfası. Bozuk olan linkler düzeltilip, listede olmyan makaleler de eklenince çaok daha güzel olacak. Sabredin biraz.   
Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : Şubat 09, 2007, 11:10:17 ÖÖ »

Arkadaşlar orda gözükenden çok daha fazla döküman var aslında. Orda gördüğünüz index eski index. Yani taa Amigart'taki ADP'nin index sayfası. Bozuk olan linkler düzeltilip, listede olmyan makaleler de eklenince çaok daha güzel olacak. Sabredin biraz.   

Yok canım, sayfa Amigart zamanındaki index sayfasından farklı. Ben göndermeden önce son bir kez düzenledim. Sadece senin gönderdiklerin arasında birkaç tane WinUAE dökümanı gördüm. Ama açıkçası UAE'yle hiç işim olmadığı için o dökümanlar tam mıdır eksik midir neyin nesidir bilemedim. Yani senin dediğin gibi çok daha fazla döküman yok.

Bir de herkes bozuk linklerden bahsediyor. Bu bahsettiğiniz linklerin hangileri olduklarını söyleyin de düzeltelim
nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : Şubat 09, 2007, 20:02:52 ÖS »

selam daima genc,

ben karsilastigim 4 bozuk linki soyleyeyim:

amiganizi kasasina yerlestirin :: uc kasa ureticisi linki
amigadaki internet sorunlari :: http://ftp://ftp.nordicglobal.com/pub/miami/miamipppoe17.lha

kolay gelsin.
Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : Şubat 09, 2007, 20:52:14 ÖS »

selam daima genc,

ben karsilastigim 4 bozuk linki soyleyeyim:

amiganizi kasasina yerlestirin :: uc kasa ureticisi linki
amigadaki internet sorunlari :: http://ftp://ftp.nordicglobal.com/pub/miami/miamipppoe17.lha

kolay gelsin.

Amiganızı Kasanıza Yerleştirin yazısında 3 tane firma linki var, bunlardan ikisi çalışıyor (RBM ve Mikronik). Sadece Eagle firmasının linki çalışmıyor. Açıkçası Eagle'a ne olduğu hakkında zerre kadar fikrim yok. Zaten bu yazı PC! dergisindeki yazının HTML'ye aktarılmış hali olduğu için orjinali neyse öyle bırakma taraftarıyım.

Miamipppoe17.lha dosyasının linki ölmüş. Onun yerine bir başka link buldum. Ancak sanırım bu dosyayı commodore.gen.tr altında tutmak en iyisi olacak. O yüzden en kısa zamanda İnternet Sorunları dökümanını güncelleyeceğim. İlgili dosyaya ihtiyacı olanlar bu ihtiyacını şimdilik aşağıdaki linkten giderebilirler:

http://valwit.net/bins/miamipppoe17.lha

Teşekkürler Nightlord, ilgilendiğin için...
« Son Düzenleme: Şubat 09, 2007, 21:07:30 ÖS Gönderen: daima genç » Logged
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : Şubat 09, 2007, 23:53:43 ÖS »

Daima Genç arkadaşımızın güncellemesi sitede yerini almıştır. İlgili dosyada yine sitemizden indirilebilir.

Teşekkürler...

nightlord
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #20 : Şubat 10, 2007, 02:34:53 ÖÖ »

@daima genc:

mikronik.de sitesi baglanmasina karsin bos sayfa olarak cikiyor bende. hmmm...

rbm.de sitesinde ise bir sayfa var ama hic bir link yok o sayfada. oole bos bos duran bir sayfa. dolayisyla ben oranin da inaktif oldugunu ve placeholder olarak oyle bir sayfa koyduklarini dusunmustum. Bir daha kontrol edebilir misin? daha dogrusu zaten degistirmemek taraftariysan gerek yok tabi de

bir oneri. belki bilmiyorum bugun a1200 uyumlu kasa ureten firma varsa editorun notu seklinde yazinin sonuna onlar eklenebilir
Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #21 : Şubat 10, 2007, 09:14:44 ÖÖ »

@daima genc:

mikronik.de sitesi baglanmasina karsin bos sayfa olarak cikiyor bende. hmmm...

rbm.de sitesinde ise bir sayfa var ama hic bir link yok o sayfada. oole bos bos duran bir sayfa. dolayisyla ben oranin da inaktif oldugunu ve placeholder olarak oyle bir sayfa koyduklarini dusunmustum. Bir daha kontrol edebilir misin? daha dogrusu zaten degistirmemek taraftariysan gerek yok tabi de

bir oneri. belki bilmiyorum bugun a1200 uyumlu kasa ureten firma varsa editorun notu seklinde yazinin sonuna onlar eklenebilir

Evet, RBM ve Mikronik dediğin gibi. Var ama yok. Ben bir de mikronik.com diye bir sayfa gördüm ama sanırım farklı bir firma.

Ben bugün kasa üreten firmaları bilmiyorum (aslında pek de ilgilenmiyorum ). Ama bilen biri varsa ve linkleri gönderirse belki eklenebilir...
coze
Uzman

Hieh hieh hieh heh ...

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #22 : Şubat 10, 2007, 14:08:06 ÖS »

benim bildigim elbox yapiyor bir tek.

http://www.elbox.com/index.php
http://www.elbox.com/products/d-box_1200.html

Retro Hincal Uluc
LW3D
Yönetici

Günü Kurtaran Avam Hiooargggh :)

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #23 : Şubat 26, 2007, 15:01:07 ÖS »

Amiga Döküman Projesine ufak bir makyaj yapıp, PC! dergisi linklerinide ilk sayfaya taşıdık. Yeni yazılar eklemeyede yakında başlıyacağız... Bu güzel ve geniş arşive hepimiz sahip çıkıp, katkıda bulunalım..

http://www.commodore.gen.tr/adp/

Daima Genç
Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #24 : Şubat 26, 2007, 16:33:18 ÖS »

Çok şık olmuş. Umarım zamanla daha da iyi olacak.
Silencer
Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : Şubat 26, 2007, 18:28:47 ÖS »

elinize sağlık....

başarılarınızın devamını dilerim.
MagicAmiga
Deneyimli

O n L y A m i g A

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #26 : Şubat 26, 2007, 20:39:58 ÖS »

mükemmel olmuş yanlız ve bilgi sahibi olmak istiyen benim gibi tipler için bire bir...ellerinize saglık

A 500 HD8+ GVP
Gokhan Ozkan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #27 : Şubat 27, 2007, 14:48:01 ÖS »

başarılar
zombi
Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : Şubat 28, 2007, 13:48:44 ÖS »

Dökmanları çok güzel hazırlamışsınız. Tebrikler.
endo64
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #29 : Mart 01, 2007, 14:07:49 ÖS »

harika bir dokuman olmus, ellerinize saglik.
emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler.
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: