Selim7 nerelerde yahu? ortalığı yaktık yıktık ses yok kendisinden.
Geldim Yavuz abi geldim. Geldim ama şu an ki halimi anlatamam. Şok oldum ya!. Abi sen n'apmışsın!. Biraz dinleneceğim öyle bakacağım diyordun, ama bu kadar erken beklemiyordum. : )
Ben yokken neler olmuş, valla hemen başlayacağını bilseydim pc ye mutlaka geçerdim. Katılamadığım için çok üzgünüm. "Canlı yayın tatında tamir" sloganlı bu işi kaçırdım.(bu sloganı şu an ben uydurdum) Hiç olmazsa tamir aşamalarında ki bekleme zevkinden mahrum kaldım. Ben yokken büyük işler olmuş.
Günlerdir pc ye dokunamıyorum. ehliyet kursuna yazıldım da. İşten hemen sonra kursa geçiyorum. Tabi bitkin olmaktan hemen yatıveriyorum.
Yavuz abi, sana minnettarım. Kimse yapmaz ama sen sonuna kadar fedakârsın. Kendini adamışlığın sana hayran olmama sebebiyet verdi. Özeniyorsun, yardım isteyene ilgi gösteriyorsun. Benim çok büyüğümsün ama bunlar çok iyi meziyetler. Yıllar oldu bir ST-V'nin üstesinden gelememiştim. Ama sen geldin, ve tüm sorunlar çözüldü.
Yavuz abi, bundan sonrasında ne desem bilemedim. Ne diyeyim ki, kim o kadar hassas olan çipi söker takar, 288 adet bacak ile uğraşır. Birisi olsa zaten haberim olurdu. Ya da hissettirecek bir takım şeyler olurdu yahut birşekilde, artık her kimse kendisine birşekilde ulaşılabilirdi. : )
ST-V tamirinde resmen büyülendim ya!. Beni bu derece etkilemiş olması abi, aslında birazda onun bende manevi birde havasının var olması. Tabi birde uzun zamandır bende olan bu yaşlı aletin senin ellerinde yeniden eski günlerine dönüyor olması. Testler sonunda o capcanlı ekranı görünce "vay bee" dedim, "yürü be Yavuz abi!! dedim..(herhalde bu ifadeler içimdeki fırtınaları tam ifade edebiliyor, kibar cümleler yetersiz kalıyor çünkü) Foruma ilk girdiğimde ve anasayfada, ST-V Tamiratı başlığını görünce resmen mest oldum. : ) İçeri girince incelemeye başlayınca ve olumlu sonucun ilk Tecmo World cup '98 yazısını görünce Masa başında öyle bir kol hareketi çekmişim ki görmelisiniz! Yavuz abi lütfen kusurumu maruz görün, içimdeki ateşi başka türlü anlatamıyorum ki. : )
Tüm bu emekler ve zaman için çok teşekkür ederim Yavuz abi. Yıllar oldu, bu anı bekliyordum ve sen gerçekleştirdin. Minnettarım sana..
Selim7 1-2 sene uğraştı Sega STV sistem yapacak diye, seninle başından tanışmış olsaydı, rüyaları gerçek olacaktı

Gökhan abi başından beri çilemi biliyor. Kendisi de bana yardımcı olacaktı ama birtürlü fırsat olmadı. Ama ne fark eder ki, ilgi göstermesi yardım sözü vermesi çok önemliydi. : ) Yardımların için sana da çok teşekkür ederim Gökhan abi.