mükemmel...çok güzel görünüyor...Yurtdışı forumlarda paylaştınız mı? çok ilgi görecektir...
@LW3D, yok paylaşmadım. Paylaşmayı da pek düşünmüyorum işin açıkçası. Zaten oralarda böyle proje çok. Amacım, her zaman söylediğim gibi, böyle işlerin Türkiye'de "yapılabilir" olduğunu "bizlere" anlatmak ve "yerli" içerik çıkartmak...
Yeni projeniz ise çok ilgi çekici..Herkesin işine yarayacak bir proje gibi görünüyor...
Evet, o işi öğrenmek için robotik sitelerinde araştırma yaptım çok. Sanırım artık joystickleri kesip biçmek yerine onların mesajlaşma protokolünü çözebilecek bir altyapıya sahip oldum. İnternette çok dağınık bir çok yazı var bu konuda, bunları toparlayıp işe yarar bir şey çıkartacağımı umuyorum. Bu sayede örneğin Commodore 64, Amiga, Atari gibi digital joystick kullanan retro bilgisayar ve konsollarda modern Playstation (1 ve 2, 3 USB kullkanıyor ve çözmesi daha zor - imkansız olmasa da) kollarını kullanabiliyor olacağız. Benzer hazır devreler var bu arada, tabi yine "yurtdışında"...
Yavuz abi, bu sizin "9. Senfoni" niz mi, hadi kabul edin!?

Biraz abarttım mı?
evet

Valla söylenebilecek bi söz var mı bilmiyorum bravo! desem olmayacak mükemmel desem olmayacak ne desem ne yazsam yaptığınız şey karşısında sönük kalacak! Bu kadar ince ve detaycı çalışıyor olmanız inanılmaz... Elinize sağlık!
@Atacan, güzel yorumun için çok teşekkürler ancak mükemmel olabilmesi için bir lazer kesiciye ihtiyacım var

belki ilerde o işe de bulaşabilirim. yurtdışında kendi lazer kesicisini yapan tipler var...
Program yapıp yetenek arayanlar alın size yeteneğin kralı.Unutulmuş gerçek ustalık; el mahareti ile göz nuru ile ince ince işlenmiş bir sanat eseri.
Saygılar Yavuz Usta...
@daruga_13, yok artık

yine de güzel yorumun için teşekkrüler
aynen

@cengizermiş, PCB çıkartmayı istiyordun bir aralar. artık rahaklıkla çıkartabileceğini düşünüyorum, özellikle benim yaptığım hataları yapmadan...

Herkese güzel yorumları için teşekkürler. Bu projeleri yapıp böyle burada yazı olarak paylaşarak umarım sizlerin de içindeki proje ruhunu bir nebze cesaretlendirip kafanızın bir köşesinde uzun zamandır rafa kaldırdığınız büyük/küçük projenizi tekrardan masaya yatırmanızı sağlayabilmişimdir...