birde tasarımdan tam çıkarma şansım olmadı ama kabin 2 kontrollü mü olacak yoksa tek mi? artı olarak kabinin bazı bölgelerine ağırlık olarak montajlayabileceğin celik levha için kurgu yaparsan iyi olabilir çünkü hararetli oyunlarda kabin hafif kalırsa ayaklanıp gitmesin

Ben de bunu biraz düşündüm. Şimdi bu kabin yaklaşık 55cm genişlikte olacak herhalde. Ekran 41cm, iki taraftan 5cm pay olsa, birde 2x18mm ahşap kalınlığı yaklaşık 55cm yapıyor. Emin olamadım, iki kontrol çok mu sıkışık olur bu ölçüye göre?
Zaten çoğunlukla tek kullanacağım, biri katılmak isterse ikinci kontrol için arkada bir yerlerde port bırakırım, alır eline game padini oynar?

Bilemiyorum, çok tecrübem yok, eğer sıkışık olmaz ve sığarsa tabiki iki kontrollü yapmak daha güzel olur. Sizin fikriniz nedir?
Ağırlık meselesi de hiç aklıma gelmedi aslında. O kadar da hafif mi olur ki bu kabin? Yarın kaba bir hesap yaparım. Altına kauçuk pad falan yapsak kurtarmaz mı ki? NE yalan söliyim, eşek ölüsü gibi olsun da istemem sonuçta.
Bunun haricinde ilginize çok teşekkür ederim de, bunun PCB'sini bastığımızda, Neo Geo içine 15 adet kadar lehim yapmak gerektiğinin farkındasınız değil mi? Bu converter JAMMA üzerinden çalışmıyor. Yapılacak 15 adet RGB data bağlantıları konunun başında biryerlerde fotolu olarak mevcut.