Heroman
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 21, 2018, 16:36:44 ÖS » |
|
Sevgili üstad,direk jamma portundan ekstra bi işlem yapmadım, bendeki monitör Tri-sync evet zaten pandora box 6 direk 15khz çıkış veriyor
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 21, 2018, 16:42:17 ÖS Gönderen: Heroman »
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 21, 2018, 16:45:17 ÖS » |
|
Sevgili üstad,direk jamma portundan ekstra bi işlem yapmadım, bendeki monitör Tri-sync evet zaten pandora box 6 direk 15khz çıkış veriyor
OK. Görüntünün ekrana oturması nasıl peki? Yani PB4 ve PB5 de 15Khz'de (Jamma dan verince) ekranın sağında biraz siyah boşluk kalıyordu. Ekran ayarıyla falan bir yere kadar kompanse edilebiliyordu fakat yine de 1-2 cm boşluk kalıyordu.
|
|
|
|
|
|
|
Heroman
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 21, 2018, 16:52:14 ÖS » |
|
Üstad hiç ekstra bi ayarlama yapmadım,kartı aldığım gibi taktım hemen hemen ekrana cuk oturdu zaten perfect bi ayar beklememek lazım optımum bı ayarda göze batmayan şekide gayet iyi,yalnız donkey kong,raiden v.s oyunlarda boşluk oluyor oyunun çözünürlüğü gereği...pb4 ve pb5 göre gayet iyi, üstad özellikle ses çıkışı olağan üstü diyebilirim
|
|
|
|
|
|
|
yavuzg
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 21, 2018, 17:07:13 ÖS » |
|
Ok o zaman. Verdiğin bilgiler için teşekkürler...  Ben ki PB olayına hiç sıcak bakmayan birisi olarak şeytan diyor al bi tane at OK Baby'nin içine konuyu kapat  Oyun ROM doyası ekleme olayıyla bence PB olması gereken yere gelmiş durumda gibi. Alternatif olarak PC + Mame + jPac + bir ton ayar v.s. zaman ve para maliyetiyle kıyaslanınca PB6'nın kurulum ve kullanım kolaylığıyla 70-80 dolarlık fiyatı bedava...
|
|
|
|
|
|
|
Heroman
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 21, 2018, 17:51:58 ÖS » |
|
Rica ederim  Üstad binlerce klasik arcade oyunu oynamanıza izin veren bir cihaz olarak,1000 küsür oyunu kolayca kaydırır bir menü sistemi ile sağlam küçük bir cihaz olarak Bir arcade hayranıysanız iyi bir satın alma bence..  Yavuzg senın bu işlere sıcak bakmadığını bılıyorum sen orjınalcisin,PC + Mame + jPac+( ayar  ) bu dediklerin hepsi mevcut ama anlattığın sebeblerden dolayı o şeytan bana demediğini bırakmadı  ..Oyun ekleme konusunda da pandorayı bi adım öteye taşımışlar VGA -HDMI bağlantısıylada değişik ekranlarda oynama imkanı ve Ps1 oyunlarıda cabası... Arkadaşlar bu arada bildiğiniz güzel ps1 uçaklı ve yariş oyunları yazarsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
AmigaEsref
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 21, 2018, 20:00:31 ÖS » |
|
Pandora box tan bir haberdir. Normalde tek bir oyun orjinal kart bir oyun kabini düşunurlen bu cihazı görunce acaba mini birde arcade kabin mi yapsam diye planlamaya başlamadim desem yalan olur. Hepsi bir arada cazip duruyor baya.
|
|
|
|
AMIGA 500 | GOTEK | 1 MB RAM | 1.3 ROM | Pi Zero HDMI AMIGA 1200 | 8GB CF | 3.2 ROM | TF1230 Turbo Kart | HDMI-520 COMMODORE 64 | IRQHack64 | KissCart64 | 64K CUPCAKE-CART | Pi 1541 | 1084 S 'Cause I'm CRT., I'm retro | CRT, and I'll win the fight | CRT, I'm a power load | CRT, watch me shine
|
|
|
Selim7
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 21, 2018, 22:10:22 ÖS » |
|
Şimdi anladığım kadarıyla pandorayı şu anki olabildiği en iyi haline getirmişler öyle mi?
Bende alıp tv ye bağlamak istiyorum. Ama bizim samsung led tv'de scart çıkışı yok maalesef.. hdmi filan var..
|
|
|
|
|
|
|
Heroman
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 21, 2018, 22:22:36 ÖS » |
|
Hdmi bağlantı ile kullanabilirsiniz led tv de...
|
|
|
|
|
|
|
witchdoktor
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 21, 2018, 22:48:34 ÖS » |
|
Şimdi anladığım kadarıyla pandorayı şu anki olabildiği en iyi haline getirmişler öyle mi?
Bende alıp tv ye bağlamak istiyorum. Ama bizim samsung led tv'de scart çıkışı yok maalesef.. hdmi filan var..
Jamma bağlantısı yapabileceğiniz bir arcade kontrolcünüz var da sadece ekran bağlantısını mı merak ettiniz?
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 21, 2018, 23:39:40 ÖS » |
|
OK. Görüntünün ekrana oturması nasıl peki? Yani PB4 ve PB5 de 15Khz'de (Jamma dan verince) ekranın sağında biraz siyah boşluk kalıyordu. Ekran ayarıyla falan bir yere kadar kompanse edilebiliyordu fakat yine de 1-2 cm boşluk kalıyordu. Yavuz abi bende pb4 vardı standart kabinde jammadan bağlayınca görüntü ekrana tam oturuyordu vga çıkıştan bağlayıncada sorun olmuyordu ama supergun yapıp o şekilde crt tv'ye scart girişi üzerinden bağladığımda görüntü kaybı olmadan sağ yanda bir kaç santimlik boşluk kalıyordu ama dediğim gibi kabinde jammadan bağlayınca her hangi bir sorun olmadı
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 21, 2018, 23:46:33 ÖS » |
|
Hatta pleksi den şöyle bir şey yapmıştım içine pb4 koydum
|
|
|
|
|
|
|
Heroman
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 22, 2018, 00:00:42 ÖÖ » |
|
Özgür dereli çok güzel görünüyor harbi hiç aklıma gelmedi böle şeyler Tebrikler ....scartla fan süper
|
|
|
|
|
|
|
kirkoryan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 22, 2018, 00:17:16 ÖÖ » |
|
Özgür dereli çok güzel görünüyor harbi hiç aklıma gelmedi böle şeyler Tebrikler ....scartla fan süper
Heromen teşekkür ederim bunlar hep can sıkıntısından 😀
|
|
|
|
|
|
|
Hurşit
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 22, 2018, 10:57:45 ÖÖ » |
|
Arkadaşlar selamlar. Mame romları hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Bazı sorularım olacak: - Sistemde yüklü olan MAME versionu hakkında bilgimiz var mıdır. Ya da bakarak öğrenebiliyor musunuz ? - Shoot Em Up oyun babası CAVE in bazı oyunları var, benim için test edebilecek var mıdır ? .Deathsmiles .Mushihime-Sama Futari Black Label Bilgilendirme yapabilirseniz çok sevinirim  NOT: Gerek kalmadı teşekkürler. Bir videoda gördüğüm kadarı ile Mame 0.106 kullanıyor sistem. Bayağı eski bir version olduğu için bahsettiğim oyunları çalıştırmaz.
|
|
|
|
|
|
|
Heroman
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 22, 2018, 12:25:01 ÖS » |
|
Selam Hurşit, fba 0.2.97.36 sürümünde ki uyumlu romlardan bakiyim hangisinde çalışırsa haber veririm ps1 de varmi dediğin oyunlar.. Deathsmiles fba da destenlenmıyor ne yazıkki yeni oyunlar bunlar sanırım.
Hurşit bu listeye bakabılirsin,her oyunu açma garantisini vermiyorlar uyumlu romların geneli açıyor
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2018, 14:33:46 ÖS Gönderen: Heroman »
|
|
|
|
|
|