Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama
insanın içinde varsa, commodore.gen.tr açığa çıkarır bunu.. bir nevi retro olaylarının dolunayıyız.(Arda)
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Neo Geo CMVS  (Okunma Sayısı 45764 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #60 : Kasım 22, 2015, 20:27:32 ÖS »

Abi ellerine sağlık.Kasa yapımını çok merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum. Kahkaha

+1

-Cengiz's- Retro Game Room @youtube:
http://www.youtube.com/user/cengizermis1
AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #61 : Kasım 22, 2015, 20:49:34 ÖS »

Üstad hort olduğuna göre bi proje var galiba seri üretim varsa beni listeye yazarmısın 2 adet lehimli

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : Kasım 22, 2015, 21:05:59 ÖS »

Selam Yavuz abi supergun projesinde kıpırdanmalar var galiba eğer varsa 1 tanede ben istiyorum haberin olsun
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #63 : Kasım 22, 2015, 21:13:28 ÖS »

Üstad hort olduğuna göre bi proje var galiba seri üretim varsa beni listeye yazarmısın 2 adet lehimli

Selam Yavuz abi supergun projesinde kıpırdanmalar var galiba eğer varsa 1 tanede ben istiyorum haberin olsun
arkadaşlar bunun seri üretim olma ihtimali yok bana sorarsanız. çinde bir fabrika ile anlaşılmalı böyle bir şey için.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #64 : Kasım 22, 2015, 21:18:11 ÖS »

yok yahu benzer konuyu başka bir arkadaş açmış, ona referans vermiştim, bu arada da hortlatayım bari dedim o kadar

kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #65 : Kasım 22, 2015, 21:18:48 ÖS »

arkadaşlar bunun seri üretim olma ihtimali yok bana sorarsanız. çinde bir fabrika ile anlaşılmalı böyle bir şey için.
[/quote]
Valla Cengiz eğer Yavuz abi yapmazsa seri üretim çinde fabrikayla anlaşmaya gerek yok Özay var bizde ondan rica ederiz belki o bize yapar tabiki Yavuz abide onay verirse,ama ben yapıcam dersede bekleriz
cengizermis
Uzman

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #66 : Kasım 22, 2015, 21:27:27 ÖS »

kolay iş değil demek istedim. zorluğu da teknik bilgi ile alakalı değil, aşırı mesai ve emek isteyen birşey.

yavuzg
Genel Yönetici

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #67 : Kasım 22, 2015, 21:37:20 ÖS »

Valla Cengiz eğer Yavuz abi yapmazsa seri üretim çinde fabrikayla anlaşmaya gerek yok Özay var bizde ondan rica ederiz belki o bize yapar tabiki Yavuz abide onay verirse,ama ben yapıcam dersede bekleriz

Aslında o supergun devresini kullanıyorum 1 senedir masamda. Ancak problem PCB basılmasında değil. İçime sinen composite video'yu bir türlü alamadım o devrede. S-Video oldu gayet güzel ancak composite sorunluydu. CXA1645 encoder devresinde bunu kontrol eden bir çok kondansatör var, hepsi için trimmer'ler ayarlayıp ince ayar çekmek optimum değerleri falan bulmak gerekiyordu ki o işlere gömüldüğüm bir yerlerde PCB tipi lale soketler patladı. PCB tipi başka soketler denemek için ısmarladım v.s. derken başka işler girdi araya. Ses kısmını deneyemedim, o kısımdaki tasarımdan biel emin değilim şu an v.s.

Yani kısaca prototipi finalize edemedim.

Öte yandan malzemelerin fazla olması maliyeti de etkiliyor. Yine de bi ara tekrar canlanabilecek bir proje olarak kafamda duruyor ama bu aralar değil maalesef

AmigaMan
Deneyimli

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #68 : Kasım 22, 2015, 21:44:39 ÖS »

Üstad siz hortlatın bide proje hortlatın olsun bitsin

Amiga ölmedi, efsane uyuyor
kirkoryan
Ziyaretçi
« Yanıtla #69 : Kasım 22, 2015, 21:46:52 ÖS »

Aslında o supergun devresini kullanıyorum 1 senedir masamda. Ancak problem PCB basılmasında değil. İçime sinen composite video'yu bir türlü alamadım o devrede. S-Video oldu gayet güzel ancak composite sorunluydu. CXA1645 encoder devresinde bunu kontrol eden bir çok kondansatör var, hepsi için trimmer'ler ayarlayıp ince ayar çekmek optimum değerleri falan bulmak gerekiyordu ki o işlere gömüldüğüm bir yerlerde PCB tipi lale soketler patladı. PCB tipi başka soketler denemek için ısmarladım v.s. derken başka işler girdi araya. Ses kısmını deneyemedim, o kısımdaki tasarımdan biel emin değilim şu an v.s.

Öte yandan malzemelerin fazla olması maliyeti de etkiliyor. Yine de bi ara tekrar canlanabilecek bir proje olarak kafamda duruyor ama bu aralar değil maalesef
Biliyorum Yavuz abi senin masanda durduğunu ve kullandığını resimlerden gördüm daha önce ve yine söylemiştin maliyeti biraz yüksek diye ama yinede bir gün proje olursa almak isterim
Selim7
Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #70 : Kasım 23, 2015, 20:54:00 ÖS »

Zamanın da  supergun olayından ne çekmiştim ama en sonunda yapmıştım ama elimde patladığını sanmıştım. Kartı daha sonra sana gönderdikten sonra abi tüm dertlerime derman bulmuştum.

Eminim zamanında benim gibi supergun sıkıntısı çeken ya da supergun'a bir şekilde ihtiyaç duyan abilerimiz var forumda.

Yavuz abi, birçok konuda olduğu gibi supergun konusunda da forumda öncülük edebilirsen artık son sözün geldiği noktayı buluruz herhalde.. : )

Birtane kartım var, devre elemanları felan abidik kubidik, kart kaynağından net ham görüntüyü alamıyorum. Elektronikten fazla da anlamıyorum. : )

Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: