Valla Cengiz eğer Yavuz abi yapmazsa seri üretim çinde fabrikayla anlaşmaya gerek yok Özay var bizde ondan rica ederiz belki o bize yapar tabiki Yavuz abide onay verirse,ama ben yapıcam dersede bekleriz
Aslında o supergun devresini kullanıyorum 1 senedir masamda. Ancak problem PCB basılmasında değil. İçime sinen composite video'yu bir türlü alamadım o devrede. S-Video oldu gayet güzel ancak composite sorunluydu. CXA1645 encoder devresinde bunu kontrol eden bir çok kondansatör var, hepsi için trimmer'ler ayarlayıp ince ayar çekmek optimum değerleri falan bulmak gerekiyordu ki o işlere gömüldüğüm bir yerlerde PCB tipi lale soketler patladı. PCB tipi başka soketler denemek için ısmarladım v.s. derken başka işler girdi araya. Ses kısmını deneyemedim, o kısımdaki tasarımdan biel emin değilim şu an v.s.
Yani kısaca prototipi finalize edemedim.
Öte yandan malzemelerin fazla olması maliyeti de etkiliyor. Yine de bi ara tekrar canlanabilecek bir proje olarak kafamda duruyor ama bu aralar değil maalesef

Zamanın da supergun olayından ne çekmiştim ama en sonunda yapmıştım ama elimde patladığını sanmıştım. Kartı daha sonra sana gönderdikten sonra abi tüm dertlerime derman bulmuştum.
Eminim zamanında benim gibi supergun sıkıntısı çeken ya da supergun'a bir şekilde ihtiyaç duyan abilerimiz var forumda.
Yavuz abi, birçok konuda olduğu gibi supergun konusunda da forumda öncülük edebilirsen artık son sözün geldiği noktayı buluruz herhalde.. : )
Birtane kartım var, devre elemanları felan abidik kubidik, kart kaynağından net ham görüntüyü alamıyorum. Elektronikten fazla da anlamıyorum. : )