PPU'yu tamamen sarabilmek için yaklaşık 12.5 cm uzunluğunda ve 12-13 mm eninde bir parça kesiyoruz.

Sonra bunun bir tarafını (PPU'nun altına gelecek olan kısmı) normal bantla izole ediyoruz ki PPU'nun altındaki via noktalarına temas edip kısa devre yapmasın diye.

Diğer tarafını ise çift taraflı bantla kaplıyoruz. Bu taraf PPU'ya yapışacak olan taraf.

Şimdi bu parçayı PPU'ya nasıl monte edeceğiz?
1) Zor ama temiz yöntem: 40 bacaklı PPU'yu sökmek ve folyoyu temiz temiz PPU'ya sarmak. Bu yöntemi yapmak elimdeki ekipmanla benim için 15 dk'lık iş ancak daha önce de belirttiğim gibi bu Famicom modlama işinin basit ve herkes tarafından uygulanabilir olmasını istiyorum. Yani Famicom AV modlama konusunda internette o kada "ego" lu yazılar okudum ki, pes valla basit bir işi ne kadar abartmışlar diye midem bulandı artık milletin atıp tutmmalarından. Dolayısıyla bu yöntemi pas geçiyorum.
2) Kolay ama dikkat gerektiren yöntem: Folyoyu PPU devre kartına lehimliyken altından dikkatlice "itiştirmek".
Ben ikinci yöntemi ekstra alet edevat ekipmana sahip olmayan arkadaşlar adına uygulamayı seçiyorum

Folyoyu çift taraflı bant ile kapladığımız yüzeyi yukarı bakacak şekilde PPU'nun altındaki aralıktan yavaş yavaş (milim milim) sağ sol hareketlerle itiştiriyoruz.

Öteki tarafta uç veren folyoyu bir pense/kargaburun yardımı ile yırtmadan çekiştiriyoruz.

Bu sokuşturma işlemi sırasında folyoyu yukarı, PPU'ya doğru çekmiyoruz ki çift taraflı bant yarı yolda yapışmasın diye. Ayrıca PPU'nun dibindeki mercimek kondansatörü de önce parmağınızla iyice yaslayın, engel oluyor folyonun diğer uçtan çıkmasına

Eğer sabırla bu işi başardıysanız durumun şu şekilde olması lazım...

Şimdi folyoyu her iki uçlarından tutarak yukarı doğru iyice çekin ki PPU'ya yapışsın. Sonra bir tarafını PPU'nun üstüne yapıştırıp diğer tarafı biraz daha çekiştirin, iyice yapışsın...

Folyounun kavuşma yerindeki çift taraflı bandı hafif sıyırıp atın. PPU'nun üst tarafında kalan kısımlarını kaplayan normal bantı kesip atın (sadece PPU'nun altında kalan kısım için gerekliydi bu bant zaten).

PPU tam bir tur folyo ile sarıldı ve folyonun her iki ucu da elektirksel olarak birbirine temas eder duruma gelince (son uçtaki bandı sıyırdığımız için) birleşim yerine lehim yapın.

Sonra folyoyu PPU'nun 20. bacağına (GND) lehimleyin.
İşlem bu.
Bu işlem sonrasında folyonun PPU'nun bacaklarına değşmediğini gözle muayene ederek emin olun.